С какво да затъмня стъклата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
С какво да затъмня стъклата
Иска ми се да затъмня стъклата малко особено задното и отчасти страничните,като ефекта неискам да е одрязан напримерно эадните две тъмни а предните светли,ако може постепенно да се преливат тъмното към светло,мисля си за спрей но незнам тези дето са за стоповете дали ще ми свършат работа,вие как мислите,защото съм взел едно фолио ама ми се види малко цигания та си помислих да питам и тогава да го слагам.........
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: С какво да затъмня стъклата
DIGIFANT 2E написа:Иска ми се да затъмня стъклата малко особено задното и отчасти страничните,като ефекта неискам да е одрязан напримерно эадните две тъмни а предните светли,ако може постепенно да се преливат тъмното към светло,мисля си за спрей но незнам тези дето са за стоповете дали ще ми свършат работа,вие как мислите,защото съм взел едно фолио ама ми се види малко цигания та си помислих да питам и тогава да го слагам.........
Тоя номер става, както трябва единственно в камера - в Бургас има такава и искаше май 60лв. за всички стъкла - без предното - щото щяло да блести вечер и КАТ му правят проблеми за това.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тоя номер става, както трябва единственно в камера - в Бургас има такава и искаше май 60лв. за всички стъкла - без предното - щото щяло да блести вечер и КАТ му правят проблеми за това.
А щом е в камера с какъв материал работят с боя или нещо друго,ако знаеш де....
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DIGIFANT 2E написа:А щом е в камера с какъв материал работят с боя или нещо друго,ако знаеш де....
Ми с нещо ги опушваше ли, с някаква химия ли беше - забравил съм, но работата е там, че може да се наредят, така че да се затъмнят постепенно и става вечно, аз много съжалявам, че не можах да направя моята, защото трябваше да се чака седмица-2 докато се напълни фурната, ма нямах къде да държа колата през това време и сложих стъклата...

- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тонирането в камера прави стъклата страхотно и няма изтъркване или надраскване, няма разлепване като при фолиото. Затъмнението от вътре навън е почти никакво, докато отвън навътре е по желание - от леко матово до пълно. Стъклата седят по-скоро огледални отколкото тъмни.
Преди доста години и в Плевен имаше такава камера и баща ми прави на 123-ката си стъклата в нея - докато я махна (след повече от 10 год) стъклата не бяха мръднали.
Лошото е че се свалят стъклата а при VW с това лепене ... незнам после кой ще ги слага.
BUGMAN, дай все пак някакъв адрес, лятото мога да се реша поне тези на вратите да прекарам оттам.
Преди доста години и в Плевен имаше такава камера и баща ми прави на 123-ката си стъклата в нея - докато я махна (след повече от 10 год) стъклата не бяха мръднали.
Лошото е че се свалят стъклата а при VW с това лепене ... незнам после кой ще ги слага.
BUGMAN, дай все пак някакъв адрес, лятото мога да се реша поне тези на вратите да прекарам оттам.
Sunny написа:Тонирането в камера прави стъклата страхотно и няма изтъркване или надраскване, няма разлепване като при фолиото. Затъмнението от вътре навън е почти никакво, докато отвън навътре е по желание - от леко матово до пълно. Стъклата седят по-скоро огледални отколкото тъмни.
Добре де .. така е най хубаво , в Пловдив някой да знае такава камера ?
Според мен от циганий с фолио няма смисъл , защото видимоста през ноща е ужасна .... можеш да качиш някой на предния капак

Аз ако разбера нещо за Пловдив ще пиша

- maverick
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
с фолио
с фолио бе пич.от 10г.вече никой не пече стъклата