манометър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
манометър
Здравеите колеги. На последък си мисля да поглезя малко моита количка и се чудех да и сложа едно манометърче, да видя надува на турбото (1.9 ТД) и се чудя от де да намеря нещо по тънкажно.Гледах в един сайт искат 90 лв. за тази джуджавка.А и от там вазниква др.вапрос как да си я свържа да бачка. Мисля че ще е хубаво 

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
Re: манометър
izperkal` написа:Здравеите колеги. На последък си мисля да поглезя малко моита количка и се чудех да и сложа едно манометърче, да видя надува на турбото (1.9 ТД) и се чудя от де да намеря нещо по тънкажно.Гледах в един сайт искат 90 лв. за тази джуджавка.А и от там вазниква др.вапрос как да си я свържа да бачка. Мисля че ще е хубаво
Интересно

izperkal` написа:ем ако мога да намеря комбиниран ще е добре мисля че ще е хубаво само че нз как да го направя и от каде да намеря даите някакви предположеня
комбениран едва ли ще намериш те са си по отделно налягане на маслото; температура на маслото ;жолтметър;налягане на турбото и др.
П.П. и мен ме интерисува как се свързват налягане на маслото и температура на маслото помагаите ако някои знае