манометър

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Радо Пеев
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател: ABF 2.0 16v GTI

манометър

Мнениеот Радо Пеев » Съб 10 ное 2007 14:02

Здравеите колеги. На последък си мисля да поглезя малко моита количка и се чудех да и сложа едно манометърче, да видя надува на турбото (1.9 ТД) и се чудя от де да намеря нещо по тънкажно.Гледах в един сайт искат 90 лв. за тази джуджавка.А и от там вазниква др.вапрос как да си я свържа да бачка. Мисля че ще е хубаво :)

б-ИВАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот б-ИВАН » Вто 13 ное 2007 12:41

Здрасти колега!Аз бих сложил манометър за налягане на маслото,ако изобщо слагам манометър.

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Re: манометър

Мнениеот mr_bush » Вто 13 ное 2007 13:59

izperkal` написа:Здравеите колеги. На последък си мисля да поглезя малко моита количка и се чудех да и сложа едно манометърче, да видя надува на турбото (1.9 ТД) и се чудя от де да намеря нещо по тънкажно.Гледах в един сайт искат 90 лв. за тази джуджавка.А и от там вазниква др.вапрос как да си я свържа да бачка. Мисля че ще е хубаво :)

Интересно :!: И аз искам да разбера :idea: :arrow:

Потребителски аватар
Радо Пеев
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател: ABF 2.0 16v GTI

Мнениеот Радо Пеев » Вто 13 ное 2007 23:09

ем ако мога да намеря комбиниран ще е добре мисля че ще е хубаво само че нз как да го направя и от каде да намеря даите някакви предположеня

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Сря 07 май 2008 18:07

izperkal` написа:ем ако мога да намеря комбиниран ще е добре мисля че ще е хубаво само че нз как да го направя и от каде да намеря даите някакви предположеня

комбениран едва ли ще намериш те са си по отделно налягане на маслото; температура на маслото ;жолтметър;налягане на турбото и др.

П.П. и мен ме интерисува как се свързват налягане на маслото и температура на маслото помагаите ако някои знае :?: :?:

Върни се в “Направи си сам!”