Нещо задните пърдят и искам да ги сменя...имам под ръка 20см, но ме съмнява че няма да има място...някой правил ли е подобна интервенция?
голфа е двуврат
20см колони на мястото на задните в голф 4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
Re: 20см колони на мястото на задните в голф 4
chefito написа:Нещо задните пърдят и искам да ги сменя...имам под ръка 20см, но ме съмнява че няма да има място...някой правил ли е подобна интервенция?
голфа е двуврат
доколкото съм ги виждал отзад са на фланци към ламарината
така че ако свалиш декоративната кора можеш да се пробваш да наместиш тези 8-ци които имаш
предполагам, че ще има клъцни - срежи тук - там
определено и аз съм си мислил по въпроса
ако решиш да почваш снимай стъпка по стъпка да се ориентират и другите!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
УСПЕШНО И БЕЗПРОБЛЕМНО!
1. Сваляне на корите /двувртат голф/ - Започва се от средната конзола...изкарва се затиснатото в гумата....след това има 4 щипки, но се откопчават лесно...дърпаш и излизат.....като откопчееш щипките повдигаш цялата кора нагоре за да откопчееш 3 щипки покрай стъклото...
2. Воала....виждаш му джигера....вътре има място за 17см..., но 20 е невъзможно без интервенции....за целта се махат нитовете 4 броя са /аз ги махах с чук и отвертка...защото нямам ток за бормашина...с чук и отвертка става лесно...алуминиеви са и се чупят - блъскаш с чука и въртиш едновременно с отвертката....
3. След като свалиш тенекията изрязваш място за 20см и монтира...снабдяваш се с 4 болтчета за всяка пластина и ВОАЛА....Важно е да се изреже и стиропора, защото и той не поема 20см...но това е лесно....
1. Сваляне на корите /двувртат голф/ - Започва се от средната конзола...изкарва се затиснатото в гумата....след това има 4 щипки, но се откопчават лесно...дърпаш и излизат.....като откопчееш щипките повдигаш цялата кора нагоре за да откопчееш 3 щипки покрай стъклото...
2. Воала....виждаш му джигера....вътре има място за 17см..., но 20 е невъзможно без интервенции....за целта се махат нитовете 4 броя са /аз ги махах с чук и отвертка...защото нямам ток за бормашина...с чук и отвертка става лесно...алуминиеви са и се чупят - блъскаш с чука и въртиш едновременно с отвертката....
3. След като свалиш тенекията изрязваш място за 20см и монтира...снабдяваш се с 4 болтчета за всяка пластина и ВОАЛА....Важно е да се изреже и стиропора, защото и той не поема 20см...но това е лесно....
Последна промяна от chefito на Пон 04 фев 2008 18:46, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
passat123 написа:chefito написа:TDI-RS написа:браво а тебе
сега остава да кажеш и какви говорители сложи
имах едни останали...20см philips....продавах ги много време из форума, но никой не ги поиска, а си бяха суперски...та се самозарадвах
И всичко е ок!
Още не съм пуснал музиката...требе си зема кабелни обувки и да припоя няколко жици...ма не помна на едната колона дали спази + и - и сега не ми се отваря пак кората....дали е проблем?