Ivo_Dinkov написа:След преобразувателя не е желателно да чистиш обработените повърхности с разредител, т.е. все едно не си го ползвал преобразувателя. Можеш просто да забършеш с чисто парче. Внимавай, защото разяжда гумата(пази маншончетата на водачите), можеш да позлваш ръкавици и да нанасяш с гъбичка за миене на съдове.
npachovski написа:Winner25 написа:Апарата мога ли да го разглобя до такава степен, че да го потопя в ръждопреобразувател?
Ами то със сигорност може ама споре мен няма смисъл той ти се вижда от всички ъгли пък и той е нещо като за всеки случай ако си пропуснал нещо с телената четка....
Winner25 написа:npachovski написа:Winner25 написа:Апарата мога ли да го разглобя до такава степен, че да го потопя в ръждопреобразувател?
Ами то със сигорност може ама споре мен няма смисъл той ти се вижда от всички ъгли пък и той е нещо като за всеки случай ако си пропуснал нещо с телената четка....
Искаше ми се да пропусна момента с телената четкаЗатова питам.
kaiser666 написа:Ето какво стана с моите след,като баща ми ги топи в някаква вана с киселина.![]()
http://i.data.bg/08/04/04/889610_orig.jpg
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 7 госта