за триене !!!
- passat_b5
- Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
за триене !!!
Колеги какво ще кажете за 2 Magnat Expred 10, отзад на кората на Пасат Б5 дали ще свирнат добре, и дали щте вадят добар бас ?? 10x предварително
Последна промяна от passat_b5 на Пон 14 юни 2010 20:20, променено общо 2 пъти.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги дайте мнения - Passat B5 Музика на задната кора..?
шанса някой да е слагал точно такива колони на точно такава кола на кората и да ги я чул как свирят точно с твоя модел касетофон и/или усилвател е малък . така че едва ли ще получиш точен отговор от колегите .
сложи си една бас каса в багажника с един усилвател подходящ за нея и няма да се занимаваш с кори
сложи си една бас каса в багажника с един усилвател подходящ за нея и няма да се занимаваш с кори
- passat_b5
- Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Да колега прав си, аз говорех не точно за моите колони и касетофон, а примерно ме интересува някой дали има две 10-ки на кората на такава кола и как свирят, защото аз си мислех че ако сложа две десятки на кората и багажника ще стани като каса, защото на пасата специално дизела, знаеш че багажника му е много изолиран и до сега с тая една 10-ка в бас каса дето сам не ми харесва изобщо как свири, смисал няма достатъчен бас, и постоянно карам с пуснати задни седалки като няма хора отзад да може баса да се чува в купето, но като дигна седалките баса остава в багажника
, но все пак дасе консултирам с по начени хора на тая тема за това питам . Колега 10x за мнението ще ми е от полза за това какво да направя. Но все пак даваите мнения.

Последна промяна от passat_b5 на Сря 11 ное 2009 0:36, променено общо 1 път.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може би ти е слабичка бас касичката и усилвателчето 
едно време имах на ладичката 2 елипси на кората и свиреха доста прилично , та си мисля че 2-10ки ще свирят добре стига да ги храниш като хората
имаше и някакав друг вариант с говорител в средата на задбата седалка - под подлакатника с кутия за него която е в багажника , мисля там резултатите също бяха добри, но нека все пак някой със седан да сподели . успех

едно време имах на ладичката 2 елипси на кората и свиреха доста прилично , та си мисля че 2-10ки ще свирят добре стига да ги храниш като хората
имаше и някакав друг вариант с говорител в средата на задбата седалка - под подлакатника с кутия за него която е в багажника , мисля там резултатите също бяха добри, но нека все пак някой със седан да сподели . успех
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
passat_b5 написа:Колеги какво щте кажете за 2 Magnat Expred 10, отзад на кората на Пасат Б5 дали щте свирнат добре, и дали щте вадят добар бас ?? 10x предварително
По точно какво си намислил !!!!!!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”