за триене !!!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
passat_b5
Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
Двигател: 1.8T
Контакти:

за триене !!!

Мнениеот passat_b5 » Пон 02 ное 2009 23:04

Колеги какво ще кажете за 2 Magnat Expred 10, отзад на кората на Пасат Б5 дали ще свирнат добре, и дали щте вадят добар бас ?? 10x предварително

Последна промяна от passat_b5 на Пон 14 юни 2010 20:20, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Колеги дайте мнения - Passat B5 Музика на задната кора..?

Мнениеот Peteff » Вто 03 ное 2009 7:48

шанса някой да е слагал точно такива колони на точно такава кола на кората и да ги я чул как свирят точно с твоя модел касетофон и/или усилвател е малък . така че едва ли ще получиш точен отговор от колегите .

сложи си една бас каса в багажника с един усилвател подходящ за нея и няма да се занимаваш с кори

Потребителски аватар
passat_b5
Автомобил: Vw Passat b5 - Audi a4 b7
Двигател: 1.8T
Контакти:

Мнениеот passat_b5 » Вто 03 ное 2009 23:01

Да колега прав си, аз говорех не точно за моите колони и касетофон, а примерно ме интересува някой дали има две 10-ки на кората на такава кола и как свирят, защото аз си мислех че ако сложа две десятки на кората и багажника ще стани като каса, защото на пасата специално дизела, знаеш че багажника му е много изолиран и до сега с тая една 10-ка в бас каса дето сам не ми харесва изобщо как свири, смисал няма достатъчен бас, и постоянно карам с пуснати задни седалки като няма хора отзад да може баса да се чува в купето, но като дигна седалките баса остава в багажника :) , но все пак дасе консултирам с по начени хора на тая тема за това питам . Колега 10x за мнението ще ми е от полза за това какво да направя. Но все пак даваите мнения.

Последна промяна от passat_b5 на Сря 11 ное 2009 0:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Сря 04 ное 2009 7:30

може би ти е слабичка бас касичката и усилвателчето :)
едно време имах на ладичката 2 елипси на кората и свиреха доста прилично , та си мисля че 2-10ки ще свирят добре стига да ги храниш като хората
имаше и някакав друг вариант с говорител в средата на задбата седалка - под подлакатника с кутия за него която е в багажника , мисля там резултатите също бяха добри, но нека все пак някой със седан да сподели . успех

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Вто 10 ное 2009 0:04

passat_b5 написа:Колеги какво щте кажете за 2 Magnat Expred 10, отзад на кората на Пасат Б5 дали щте свирнат добре, и дали щте вадят добар бас ?? 10x предварително

По точно какво си намислил !!!!!!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”