Избяга ми жълтия плюс на радиото.
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Избяга ми жълтия плюс на радиото.
Колеги някой да има идея от къде идва плюса който пуска и гаси радиото при палене и гасене на колата. Че при мен нещо избяга, има ли някой бушон защото не намерих изгорял. Иначе радиото си бачка. Колата е Пасат б5 касетофона гама.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Избяга ми жълтия плюс на радиото.
до колкото знам този жълт кабел идва от клемореда (контактния ключ).
Ако имаш мултицет провери дали като поставиш ключа се появяват +12в и при ваденето се губи това напрежение.
Пиши резултата да да видим кво ще правим.
Ако имаш мултицет провери дали като поставиш ключа се появяват +12в и при ваденето се губи това напрежение.
Пиши резултата да да видим кво ще правим.
- fena_vd
- Автомобил:
- Двигател:
Няма нищо на кабела нито с ключ нито без него. Ако знаеш как се сваля блока на климатроника и по точно пластмасата която го държи заедно с касетофона помагай, за да се заровя по надълбоко. Намерих 2 инбусни болта за развиване под касетофона но някъде има още.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
така като гледам колата ти е В5,ако е така тук малко по надолу в темата има малко писане за теб.
Попринцип аз имам Г2 и изобщо не съм на ясно с тия по новите,нека другите колеги които разбират по-вече да ударят рамо,като откриеш нещо пиши.Успех.
Попринцип аз имам Г2 и изобщо не съм на ясно с тия по новите,нека другите колеги които разбират по-вече да ударят рамо,като откриеш нещо пиши.Успех.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”