Колега, ако не е нахално може ли да ми кажеш къде точно са L и R на платката...
http://i.imgur.com/hFYwv.png
http://i.imgur.com/QEwFN.png
http://i.imgur.com/B1jzC.png
http://i.imgur.com/4AgET.png
Искам да си извадя 1 кабел и да си връзвам телефона, идеята ми е подобна на тази:
http://seat-bg.com/viewtopic.php?t=20406&highlight=

Оригинален касетофон и MP3 player
- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Re: Оригинален касетофон и MP3 player
Какъв е касетофона като моя ли ако да то аз съм ги показал местата. И кое трябва да се прекъсне това си е чист AUX там от главата минават през друг чип който преобразува сифнала и не е хубав звука.
Прочетох и вашата тема и наистина механиката на касетата си остана и я оставих така че все едно вътре има касетка следи дали има някакав товар на от двигателчето на касетофона защото когато го отпоих (двигателчето) неискаше да пуска на касетка. Сигнала се подава дитектно на TDA-то но е добре да мине през двата малки кондензатора погледни на оригиналната схема каде са оградените точки и там запой левия и десния канал но прекъсни пистите назад към другата интеграла.
Прочетох и вашата тема и наистина механиката на касетата си остана и я оставих така че все едно вътре има касетка следи дали има някакав товар на от двигателчето на касетофона защото когато го отпоих (двигателчето) неискаше да пуска на касетка. Сигнала се подава дитектно на TDA-то но е добре да мине през двата малки кондензатора погледни на оригиналната схема каде са оградените точки и там запой левия и десния канал но прекъсни пистите назад към другата интеграла.
Колега, онази тема не е моя. Аз имам Ибиза като твоята, но от картинките ти не мога да се ориентирам къде точно на платката се запоява (не съм добър с електрониката
). Все още не съм отварял радиото и не знам, ако го направя дали тогава ще ги видя къде да са тези точки. Малко съм невеж в тази тема и се извинявам за което 

- BLADE8209
- Автомобил: Polo 6N2 2001
- Двигател: AMF + remap
Колата е Cordoba а иначе сваляш си PDF-а от първия пост и търсиш на пладката двата кондезатора C1502 и C1507 това са кондензатирите преди интегралата TDA7340G и запой жичките така както съм описал по горе.
- roskonedelchev
- Автомобил: SEAT IBIZA 1.9 TDI 110hp
- Двигател: ASV 2001
- roskonedelchev
- Автомобил: SEAT IBIZA 1.9 TDI 110hp
- Двигател: ASV 2001
-
- Автомобил: VW Passat B 5
- Двигател: AMX 2004 4Moution
Ако не се лъжа за вашите касетофони има много по-лесен начин, но това трябва да се пробва, при моят грундик работи а като гледам пинаута на вашия също трябва да работи. Прави се следното - на буксата която е на гърба на касетофона за СД чейнджъра се използват следните крачета 13 и 15 се дават на късо с едно мостче, 19 и 20 са ляв и десен канал, а 18 е масата - на тези три крачета запоявате един стерео жак мъжки или женски в зависимост от това какво ще включвате и сте готови. Буксата за СД чейнджъра може да не я включвате а от бутона за избор на радио,касета или СД го оставяте на СД АУКС и слушате качествена музика от какъвто си плеър искате.
-
- Автомобил: VW Passat B 5
- Двигател: AMX 2004 4Moution
Нека да използвам Вашате тема и да попитам някой дали знае този номер как се прави на PHILIPS 22DC461/62E, другото му име е RADIOSAT 6010
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Това с крачетата на късо става стига чейнджъра и касетофона да не си говорят по кан.
- marekkk
- Автомобил: Seat Leon TDI
- Двигател: AGR - 2000g
Искам да споделя моя опит от инсталиране на Трансмитер в касетофон Grundig Aura v3, който е фабричен за Seat Leon и Seat Tolego. В линка по-долу съм написал един урок как става всичко, качеството на звука е супер, но има един звук които се чува на тихите места от песните когато усиля много касетофона. Този звук не е шум от изкривяване на усилвателите, а е специфичен звук от четенето на данните от флашката или картата памет. Сигурен съм, че е от това понеже и компютъра ми го издава този шум на слушалките ми когато копирам информация на флашката. USB-то е точно до 3,5мм жака за слушалките. Явно сигналите с данни през USB са силни и индуктират смущения на каналите на звука в съседство.
->LINK<-
->LINK<-
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”