RCD 300 - Изход за remote кабел

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
hsn_17
Автомобил: Golf MK5 1.6i 102 hp
Двигател: BSE 2007

RCD 300 - Изход за remote кабел

Мнениеот hsn_17 » Сря 10 дек 2014 11:43

Здравейте колеги,
свързах си усилвател и бас каса на фабричния плеър на моя голф 5 - RCD 300 обаче не можах да намеря изход за remote кабел и временно съм го свързал на постоянен + и сложих малък прекъсвач до бутона на ESPто. Въпроса ми е има ли такъв изход този плеър или въобще има ли решение проблема или да го карам на прекъсвач? Защото човешко е да се забрави да се изключи този прекъсвач и ще е гадно да не мога да си паля колата, което май вече тази сутрин го направих и ще мога да проверя след края на работния ден :banghead :gruebel

NoExpire
Автомобил:
Двигател:

Re: RCD 300 - Изход за remote кабел

Мнениеот NoExpire » Сря 10 дек 2014 14:47

Привет.
Колега и аз имам RCD 300, пред дилема съм дали да свързвам усилвател и бас, имам ги налични от предната кола.
Как ги свърза, може ли повече инфо ?

hsn_17
Автомобил: Golf MK5 1.6i 102 hp
Двигател: BSE 2007

Re: RCD 300 - Изход за remote кабел

Мнениеот hsn_17 » Сря 10 дек 2014 18:38

NoExpire написа:Привет.
Колега и аз имам RCD 300, пред дилема съм дали да свързвам усилвател и бас, имам ги налични от предната кола.
Как ги свърза, може ли повече инфо ?

Не е нещо особено. Но тъй като RCD 300 няма много екстри трябва да се правят някакви номера :mhihi
1. Няма изход за усилвател - купих си преобразувател от високо на ниско ниво на аудио за 15 лв. и го свързах паразитно към колоните, които са на задните врати и съответно чинчовете за усилвателя към него.
2. Няма вграден USB, Card reader, AUX. Благодарение на предишния совственик, който се е сетил да монтира aux на изходите за CD changer засега оправям положението и вади много качествен звук.
3. Няма изход за remote кабел за усилвател (поне доколкото знам аз). Засега съм го вързал на постоянен + и съм сложил един прекъсвач, което върши работа но ако забравиш да го изключиш.. :mhihi В някои форуми видях, че при някои коли се ползва + на изхода за антена но не знам дали това ще е проблем с RCD 300.

Имам идея да си купя RCD 510 или нещо друго обаче цените са високи и затова си карам така. Ако имаш пари мисля, че това е най-добрия вариант, а иначе с малко труд става и с RCD 300.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”