NoExpire написа:Привет.
Колега и аз имам RCD 300, пред дилема съм дали да свързвам усилвател и бас, имам ги налични от предната кола.
Как ги свърза, може ли повече инфо ?
Не е нещо особено. Но тъй като RCD 300 няма много екстри трябва да се правят някакви номера
1. Няма изход за усилвател - купих си преобразувател от високо на ниско ниво на аудио за 15 лв. и го свързах паразитно към колоните, които са на задните врати и съответно чинчовете за усилвателя към него.
2. Няма вграден USB, Card reader, AUX. Благодарение на предишния совственик, който се е сетил да монтира aux на изходите за CD changer засега оправям положението и вади много качествен звук.
3. Няма изход за remote кабел за усилвател (поне доколкото знам аз). Засега съм го вързал на постоянен + и съм сложил един прекъсвач, което върши работа но ако забравиш да го изключиш..

В някои форуми видях, че при някои коли се ползва + на изхода за антена но не знам дали това ще е проблем с RCD 300.
Имам идея да си купя RCD 510 или нещо друго обаче цените са високи и затова си карам така. Ако имаш пари мисля, че това е най-добрия вариант, а иначе с малко труд става и с RCD 300.