какво да избера,Sony или Pioneer?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Вто 17 юли 2007 0:23

Сони-то е за т.нар. USB-маниаци :lol: За тях най-важно е количеството,а не качеството...да има начин цялата музика на света ще гледат да вкарат в една флашка,пък това че са на по 96 или 128 килобита - карай бе,нали дрънчи там :lol: Като споменах думата дрънчене - мисля че най-добре си отива със Сони :D За мен пайнера е по-добрия избор,но трябва да се има предвид,че не е желателно в колата да се пуши и да се вгига прахоляк,така е възможно след време да има проблем,който впрочем се отнася за всички марки плеъри :)

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Вто 17 юли 2007 1:04

didoriginal написа:Pioneer-а! 100%... :)

Един приятел има такъв Pioneer и е много доволен и аз съм решил скоро да си купя. :wink:

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Вто 17 юли 2007 1:08

мн ясно че PIONEER Sonyto е пълен боклук ползвал съм Sony и затова ти го казвам ся съм с PIONEER и усетих разликата и качеството най-вече

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Вто 17 юли 2007 13:44

marrs написа:
didoriginal написа:Pioneer-а! 100%... :)

:да:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 22 юли 2007 13:04

днес монтирах Pioneer-а в колата, заради жегите нямах време да му направя настройките, но привечер :олелеее :director

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Чет 26 юли 2007 0:29

Оле закаснях с съвета ми :( махнете ти тия помий тия Sony-та които освен висока среда нищо друго невадят ,а за Pioneer-a просто несе подлъгвайте да давате 190 лв. като можете да дадете 180 и да вземете Кenwood който свири много по приятно от Pioneer-a който вади висока чистота и ниска никакво линейно свирене няма.Има един Pioneer koйто е в един клас с Nackamichi ,но тои струва някаде около 3000 лв. или малко повечко беше ако несе лъжа. Другия вариянт е Clarion koйто е на 250 лв но пък свири в пъти по-добре. Другия вариянт е Alpine ;) Работя в едно магазинче за озчучение на коли в Поморие и просто съм ги слушал и тествал. Дано да сам ви дал полезна информация и дано ми послушате съвета. Няма да згрешите.

Потребителски аватар
Hikaru
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Hikaru » Чет 26 юли 2007 1:18

mafiacartel, Сега съм със Сони... сравнително ново. искам да сложа качествени говорители във Вентото си за да чуя възможностите на плейъра. Какво ще препоръчаш като конфигурация - Кабели и говорители. за твое инфо съм готов да направя пълно структорно окабеляване на целия си автомобил с оглед музика... Плейъра мисля че е с изходна мошност 4х52W на 4 ОМа...

чакам съвети.

ако след това не остана доволен - ще сменя Плейъра... и безтова искам да си купя друг... та може и да е Пайнер... ще видим

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”