какво да избера,Sony или Pioneer?
Сони-то е за т.нар. USB-маниаци
За тях най-важно е количеството,а не качеството...да има начин цялата музика на света ще гледат да вкарат в една флашка,пък това че са на по 96 или 128 килобита - карай бе,нали дрънчи там
Като споменах думата дрънчене - мисля че най-добре си отива със Сони
За мен пайнера е по-добрия избор,но трябва да се има предвид,че не е желателно в колата да се пуши и да се вгига прахоляк,така е възможно след време да има проблем,който впрочем се отнася за всички марки плеъри 
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Оле закаснях с съвета ми
махнете ти тия помий тия Sony-та които освен висока среда нищо друго невадят ,а за Pioneer-a просто несе подлъгвайте да давате 190 лв. като можете да дадете 180 и да вземете Кenwood който свири много по приятно от Pioneer-a който вади висока чистота и ниска никакво линейно свирене няма.Има един Pioneer koйто е в един клас с Nackamichi ,но тои струва някаде около 3000 лв. или малко повечко беше ако несе лъжа. Другия вариянт е Clarion koйто е на 250 лв но пък свири в пъти по-добре. Другия вариянт е Alpine
Работя в едно магазинче за озчучение на коли в Поморие и просто съм ги слушал и тествал. Дано да сам ви дал полезна информация и дано ми послушате съвета. Няма да згрешите.
mafiacartel, Сега съм със Сони... сравнително ново. искам да сложа качествени говорители във Вентото си за да чуя възможностите на плейъра. Какво ще препоръчаш като конфигурация - Кабели и говорители. за твое инфо съм готов да направя пълно структорно окабеляване на целия си автомобил с оглед музика... Плейъра мисля че е с изходна мошност 4х52W на 4 ОМа...
чакам съвети.
ако след това не остана доволен - ще сменя Плейъра... и безтова искам да си купя друг... та може и да е Пайнер... ще видим
чакам съвети.
ако след това не остана доволен - ще сменя Плейъра... и безтова искам да си купя друг... та може и да е Пайнер... ще видим
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”