subwoofer от PC ?
subwoofer от PC ?
здравейте колети , понеже доста търсих във форума не можах да намеря отговор на въпроса си и за това питам , може ли да му стане нещо на subwoofer-a от компа ако го сложа в колата , вътре си има ниско честотен усилвател около 20-30W е някъде и е 12V .Преди съм го пускал но само за кратко да видя как е и не беше никак зле.Притеснява ме това че той си бачка на 12 волта и е променлив , докато в колата си е прав.Консумацията му е 2000ma.Дайте някъкви съвети.
- biostrong
- Автомобил:
- Двигател:
.
хммм и аз от доста време си мисля да вкарам суба от криейтива само за проба да видя какво ще стане ама ме мързи. и все пак си мисля че няма да има особен ефект тъй като pc колонките по скоро симулират сила на звука отколкото да я създават наистина - сам по себе си суб от колонки не праи почти нищо, виж като му закачиш сателитите е друго нещо - те подсилват ефекта така че вкарай цялата ситема вътре ако е 5.1 супер - задните на задните колонки предните на колонките и центъра на огледалото за задно - мойте обаче са 6.1 и ще трябва да си сложа задния център вместо 3ти стоп
- тия последните глупости беха майтап - успех

- parazita
- Автомобил:
- Двигател:
искам снимка на усилвателя и ще ти кажа какъв е колко вата и не е задължително да е 12 V поради куп причини аз си сложих музиката от колата ми на пс-то обаче ми требва трафф 10 А УАУ а , за да се намали тази голяма консумация и преграване на кабели и ГОЛЕМИ ТРАФОВЕ почти сички са 40 волтови и "папат" по 2 амера :П) на лично ако искаш отговор колега
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”