subwoofer от PC ?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Howlett
Автомобил:
Двигател:

subwoofer от PC ?

Мнениеот Howlett » Пон 20 авг 2007 21:44

здравейте колети , понеже доста търсих във форума не можах да намеря отговор на въпроса си и за това питам , може ли да му стане нещо на subwoofer-a от компа ако го сложа в колата , вътре си има ниско честотен усилвател около 20-30W е някъде и е 12V .Преди съм го пускал но само за кратко да видя как е и не беше никак зле.Притеснява ме това че той си бачка на 12 волта и е променлив , докато в колата си е прав.Консумацията му е 2000ma.Дайте някъкви съвети.

Потребителски аватар
dann
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dann » Вто 21 авг 2007 8:56

няма как да е променлив
след трафа задължително има Грец така получаваш 12V право

Потребителски аватар
biostrong
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот biostrong » Вто 21 авг 2007 22:09

хммм и аз от доста време си мисля да вкарам суба от криейтива само за проба да видя какво ще стане ама ме мързи. и все пак си мисля че няма да има особен ефект тъй като pc колонките по скоро симулират сила на звука отколкото да я създават наистина - сам по себе си суб от колонки не праи почти нищо, виж като му закачиш сателитите е друго нещо - те подсилват ефекта така че вкарай цялата ситема вътре ако е 5.1 супер - задните на задните колонки предните на колонките и центъра на огледалото за задно - мойте обаче са 6.1 и ще трябва да си сложа задния център вместо 3ти стоп :D - тия последните глупости беха майтап - успех

Howlett
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Howlett » Сря 22 авг 2007 21:38

хехе мерси за съветите , ефекта няма да е супер но поне ше ми вади само ниски честоти и звука ще е доста по мек а за силата , няма да е много силно тези дни.До края на седмицата ще пробвам понеже се хванах да си прая един сандък за отзад и да видим как ще е .лека и без аварийна

Потребителски аватар
lamer4e
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lamer4e » Пет 24 авг 2007 10:36

dann написа:няма как да е променлив
след трафа задължително има Грец така получаваш 12V право
Да ама в много от субовете захранването е двуполярно 12+,GND,12- и какво правим тогава пием студена вода :)

Потребителски аватар
parazita
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот parazita » Чет 30 авг 2007 15:49

искам снимка на усилвателя и ще ти кажа какъв е колко вата и не е задължително да е 12 V поради куп причини аз си сложих музиката от колата ми на пс-то обаче ми требва трафф 10 А УАУ а , за да се намали тази голяма консумация и преграване на кабели и ГОЛЕМИ ТРАФОВЕ почти сички са 40 волтови и "папат" по 2 амера :П) на лично ако искаш отговор колега

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Пет 31 авг 2007 1:49

Как ви се занимава с такива простотий от които нищо читаво няма да излезне :roll:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”