Озвyчаване на Г4

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
guards
Автомобил:
Двигател:

Re: Озвyчаване на Г4

Мнениеот guards » Пет 22 юли 2011 23:30

ЦД плеър още несъм си купувал тепърва мисля да си харесам някой(засега съм взел едно сони от един приятел но съответно ще му го върна ) . И да точно затова искам усилвател за по качествено озвучение не искам туба отзад или елипси на кората просто си мислех за варианта 4 мидбаси по 1 в всяка врата усилвател саответно за качевтвен звук и това е просто исках съвет дали съм си избрал правилните компоненти благодаря за което наистина ми допаднаха Херцовете които сте ми предложили така да се каже влюбих се в тях като ги видях и мисля да си взема точно такива но усилвателя неми вдъхва доверие но все пак благодаря за което . Небих се разсърдил ако някой ми предложи някое ЦД :) (ако може да има УСБ вход и да свети в син цвят :D )

Благодаря предварително.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Съб 23 юли 2011 8:25

Alpine CDE-126BT може да свети синьо и има 2 двойки изходи за усилвател.

ishh
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ishh » Съб 23 юли 2011 10:23

http://www.technopolis.bg/b2c/details/b ... DEH-4200SD
Pioneer DEH4200SD
има си и слот за карта, USB на 2.0, и свири повече от чудесно, все още не съм го пробвал на макс, но със стоковата музика(4те са вързани) в "Гошо" свири ненормално :)

ето ти и инфото от самия сайт:
http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... index.html

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Съб 23 юли 2011 11:02

И тоя Pioneer върши работа.

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Чет 01 сеп 2011 9:44

Здравейте колеги! ползвам темата за да не спамя, но и нищо не намерих в търсачката. въпроса ми е... при смяна на колоните на Голф 4 3 врати/фабричните/ трявба ли да се вземат някакви допълнителни подложки, гнезда, обръчи или там каквото е и необходимо ли е, и евентуално за предна или задна линия. и дефакто какво пречи просто да се изкарат старите и да се мотират новите. мерси предварително

Потребителски аватар
delian1978
Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
Двигател: ALH 1999

Мнениеот delian1978 » Чет 01 сеп 2011 11:45

Трябва да се вземат адаптери,защото фабрично говорителя излиза 3-4см напред от металната кора на вратата,а самата пластмаса е част от говорителите и не може да се демонтира и ползва повторно.А ако не сложиш адаптерите говорителя остава много назад от решетката и звукът се прецаква невероятно много.

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Чет 01 сеп 2011 13:09

Потребителски аватар
vnkostadinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vnkostadinov » Чет 01 сеп 2011 22:15

мерси за бързия отговор :)

guards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guards » Пет 09 сеп 2011 11:50

И така колеги реших да се похваля ходих в специализиран магазин за кар аудио и казах на продавача, че си търся колони и плеър и човека ме попита колко големи тонколони и аз казах нали 17 сантимови и той ми наизвади : Pionner,Magnat,Sony,Ground Zero,Kenwood,Alpine и 2 Hertz DCX 165 i ECX 165 (които дцх са 65 лева а ецх са 120) пусна ми ги сичките по няколко пати и аз и тои бяхме обедени че DCX свирят най-добре и си взех тях исках 2 броя но така и така магазина е на близо и си взех само 1 чифт и саответно се прибрах и си ги сложих(също така взех и пласмасовите удължители така да се каже и 2 преходничета защото неисках да си режа кабелите на вратите ) и си взех и 1 Пионерче (Pioneer DEH-4300UB) за плеър несам много доволен защото исках алпинка но бях ограничен спрямо парите. Прибрах се сложих си плеъра за минута е много колоните ги сложих и тях и като си поиграх към 1 час да глася настроиките на цд-то просто всирят страхотно много съм доволен . Даже съм доволен, че некупих и за отзад защото като отворих задните врати то нямаше прекарани кабели и щях да си играя да прекарвам кабели но забелязах, че отзад в багажника имаше кабел явно си мислех, че човека преди мен си е бил сложил тубичка но после осъзнах, че това е за changer и си реших да си взема 2 елипси пак HERTZ обече ще видя коя серия пак ще ида в този магазин да си избера от няколко вида и от няколко серии и модела ще ги видя на място кои свирят най-добре.Като цяло сам много доволен от всичко само дето сега трябва да прочета как да си оправя плеъра защото като наглася настроики радиа и т.н и като извадя ключа нали и пак да го сложа всичко сварши всичките настроики се губят

П.П Бих препоръчал на всеки 1 които се чуди дали да избере хертз или някоя друга марка да хваща хертза аз съм с много добре впечатление :)

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Пет 09 сеп 2011 12:25

Заводските пищялки на предните врати вързани ли са. Ако да с тях и пищялките на DCX-a не ти ли исват малко много високите? Трябвало е да вземеш DSK!

guards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guards » Пет 09 сеп 2011 13:30

Абе теа за 60лв радват доста пък за отзаде вече мога да взема DSK или ESK според цента

Потребителски аватар
radi_nrj

Мнениеот radi_nrj » Пет 09 сеп 2011 13:59

guards написа:Абе теа за 60лв радват доста пък за отзаде вече мога да взема DSK или ESK според цента

:063: :063: :063: Защо отзад ще слагаш правилните пък ти отпред ще слушаш вокали дето ти идват из под краката.

Потребителски аватар
jelevbg
Автомобил: Golf III
Двигател: AHU 1997
Контакти:

Мнениеот jelevbg » Пон 03 окт 2011 8:55

guards написа:Абе теа за 60лв радват доста пък за отзаде вече мога да взема DSK или ESK според цента

scare maikomila :063:
Как ще вържеш компонентната система отзад пък ще оставиш коаксиалките отпред бе човек. Ти да не караш на обратно :D

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”