И така колеги реших да се похваля ходих в специализиран магазин за кар аудио и казах на продавача, че си търся колони и плеър и човека ме попита колко големи тонколони и аз казах нали 17 сантимови и той ми наизвади : Pionner,Magnat,Sony,Ground Zero,Kenwood,Alpine и 2 Hertz DCX 165 i ECX 165 (които дцх са 65 лева а ецх са 120) пусна ми ги сичките по няколко пати и аз и тои бяхме обедени че DCX свирят най-добре и си взех тях исках 2 броя но така и така магазина е на близо и си взех само 1 чифт и саответно се прибрах и си ги сложих(също така взех и пласмасовите удължители така да се каже и 2 преходничета защото неисках да си режа кабелите на вратите ) и си взех и 1 Пионерче (Pioneer DEH-4300UB) за плеър несам много доволен защото исках алпинка но бях ограничен спрямо парите. Прибрах се сложих си плеъра за минута е много колоните ги сложих и тях и като си поиграх към 1 час да глася настроиките на цд-то просто всирят страхотно много съм доволен . Даже съм доволен, че некупих и за отзад защото като отворих задните врати то нямаше прекарани кабели и щях да си играя да прекарвам кабели но забелязах, че отзад в багажника имаше кабел явно си мислех, че човека преди мен си е бил сложил тубичка но после осъзнах, че това е за changer и си реших да си взема 2 елипси пак HERTZ обече ще видя коя серия пак ще ида в този магазин да си избера от няколко вида и от няколко серии и модела ще ги видя на място кои свирят най-добре.Като цяло сам много доволен от всичко само дето сега трябва да прочета как да си оправя плеъра защото като наглася настроики радиа и т.н и като извадя ключа нали и пак да го сложа всичко сварши всичките настроики се губят
П.П Бих препоръчал на всеки 1 които се чуди дали да избере хертз или някоя друга марка да хваща хертза аз съм с много добре впечатление