Благодаря предварително.
Озвyчаване на Г4
-
guards
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Озвyчаване на Г4
ЦД плеър още несъм си купувал тепърва мисля да си харесам някой(засега съм взел едно сони от един приятел но съответно ще му го върна ) . И да точно затова искам усилвател за по качествено озвучение не искам туба отзад или елипси на кората просто си мислех за варианта 4 мидбаси по 1 в всяка врата усилвател саответно за качевтвен звук и това е просто исках съвет дали съм си избрал правилните компоненти благодаря за което наистина ми допаднаха Херцовете които сте ми предложили така да се каже влюбих се в тях като ги видях и мисля да си взема точно такива но усилвателя неми вдъхва доверие но все пак благодаря за което . Небих се разсърдил ако някой ми предложи някое ЦД
(ако може да има УСБ вход и да свети в син цвят
)
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Alpine CDE-126BT може да свети синьо и има 2 двойки изходи за усилвател.
http://www.technopolis.bg/b2c/details/b ... DEH-4200SD
Pioneer DEH4200SD
има си и слот за карта, USB на 2.0, и свири повече от чудесно, все още не съм го пробвал на макс, но със стоковата музика(4те са вързани) в "Гошо" свири ненормално
ето ти и инфото от самия сайт:
http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... index.html
Pioneer DEH4200SD
има си и слот за карта, USB на 2.0, и свири повече от чудесно, все още не съм го пробвал на макс, но със стоковата музика(4те са вързани) в "Гошо" свири ненормално
ето ти и инфото от самия сайт:
http://www.pioneer.eu/eur/products/arch ... index.html
- radi_nrj
И тоя Pioneer върши работа.
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги! ползвам темата за да не спамя, но и нищо не намерих в търсачката. въпроса ми е... при смяна на колоните на Голф 4 3 врати/фабричните/ трявба ли да се вземат някакви допълнителни подложки, гнезда, обръчи или там каквото е и необходимо ли е, и евентуално за предна или задна линия. и дефакто какво пречи просто да се изкарат старите и да се мотират новите. мерси предварително
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Трябва да се вземат адаптери,защото фабрично говорителя излиза 3-4см напред от металната кора на вратата,а самата пластмаса е част от говорителите и не може да се демонтира и ползва повторно.А ако не сложиш адаптерите говорителя остава много назад от решетката и звукът се прецаква невероятно много.
- vnkostadinov
- Автомобил:
- Двигател:
мерси за бързия отговор 
-
guards
- Автомобил:
- Двигател:
И така колеги реших да се похваля ходих в специализиран магазин за кар аудио и казах на продавача, че си търся колони и плеър и човека ме попита колко големи тонколони и аз казах нали 17 сантимови и той ми наизвади : Pionner,Magnat,Sony,Ground Zero,Kenwood,Alpine и 2 Hertz DCX 165 i ECX 165 (които дцх са 65 лева а ецх са 120) пусна ми ги сичките по няколко пати и аз и тои бяхме обедени че DCX свирят най-добре и си взех тях исках 2 броя но така и така магазина е на близо и си взех само 1 чифт и саответно се прибрах и си ги сложих(също така взех и пласмасовите удължители така да се каже и 2 преходничета защото неисках да си режа кабелите на вратите ) и си взех и 1 Пионерче (Pioneer DEH-4300UB) за плеър несам много доволен защото исках алпинка но бях ограничен спрямо парите. Прибрах се сложих си плеъра за минута е много колоните ги сложих и тях и като си поиграх към 1 час да глася настроиките на цд-то просто всирят страхотно много съм доволен . Даже съм доволен, че некупих и за отзад защото като отворих задните врати то нямаше прекарани кабели и щях да си играя да прекарвам кабели но забелязах, че отзад в багажника имаше кабел явно си мислех, че човека преди мен си е бил сложил тубичка но после осъзнах, че това е за changer и си реших да си взема 2 елипси пак HERTZ обече ще видя коя серия пак ще ида в този магазин да си избера от няколко вида и от няколко серии и модела ще ги видя на място кои свирят най-добре.Като цяло сам много доволен от всичко само дето сега трябва да прочета как да си оправя плеъра защото като наглася настроики радиа и т.н и като извадя ключа нали и пак да го сложа всичко сварши всичките настроики се губят
П.П Бих препоръчал на всеки 1 които се чуди дали да избере хертз или някоя друга марка да хваща хертза аз съм с много добре впечатление
П.П Бих препоръчал на всеки 1 които се чуди дали да избере хертз или някоя друга марка да хваща хертза аз съм с много добре впечатление
- radi_nrj
Заводските пищялки на предните врати вързани ли са. Ако да с тях и пищялките на DCX-a не ти ли исват малко много високите? Трябвало е да вземеш DSK!
-
guards
- Автомобил:
- Двигател:
Абе теа за 60лв радват доста пък за отзаде вече мога да взема DSK или ESK според цента
- radi_nrj
guards написа:Абе теа за 60лв радват доста пък за отзаде вече мога да взема DSK или ESK според цента
Защо отзад ще слагаш правилните пък ти отпред ще слушаш вокали дето ти идват из под краката.- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
guards написа:Абе теа за 60лв радват доста пък за отзаде вече мога да взема DSK или ESK според цента
Как ще вържеш компонентната система отзад пък ще оставиш коаксиалките отпред бе човек. Ти да не караш на обратно
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”