Лаптоп в колата

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Пон 06 авг 2007 22:58

Cyberloner написа:безсмислено е да позлваш лаптоп...прекалено много място ти трябва освен това 1 по-рязко спиране и не знаеш в кой край на купето ще замине и ще трябва да го събираш от там. По-добре си вземи 1 маломощен компютър с читаво охлаждане(правиш си го самичък или плащаш на някой да ти го направи) и едно малко екранче хем ще и слущащ музика хем филми ще гледаш ако искаш на доста сносна цена :wink: стандартното компютърно захранване е сравнително лесно за преправяне да взима ток от запалката

:D Стана ми смешно колега защото бях видял на един Golf 2 кадето бяха изрязали таблото над жабката нея също и бяха сложили там един 15 инчов монитор, мишката беше пред скоростния лост, клавиатурите бяха монтирани на сенниците ,имаше едно "7" инчово мониторче там кадето е пепелника ,а самото PC го бяха сложили в една кутия която се намира доло пред пътническата седалка.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Вто 07 авг 2007 10:01

mafiacartel написа:
Cyberloner написа:безсмислено е да позлваш лаптоп...прекалено много място ти трябва освен това 1 по-рязко спиране и не знаеш в кой край на купето ще замине и ще трябва да го събираш от там. По-добре си вземи 1 маломощен компютър с читаво охлаждане(правиш си го самичък или плащаш на някой да ти го направи) и едно малко екранче хем ще и слущащ музика хем филми ще гледаш ако искаш на доста сносна цена :wink: стандартното компютърно захранване е сравнително лесно за преправяне да взима ток от запалката

:D Стана ми смешно колега защото бях видял на един Golf 2 кадето бяха изрязали таблото над жабката нея също и бяха сложили там един 15 инчов монитор, мишката беше пред скоростния лост, клавиатурите бяха монтирани на сенниците ,имаше едно "7" инчово мониторче там кадето е пепелника ,а самото PC го бяха сложили в една кутия която се намира доло пред пътническата седалка.

:shock

А розов китеник на седалката нямаше ли? :lol:

Всичко е възможно въпроса е долко си склонен да променяш интериора, аз съм фен на това колата да се подобри максимално като същевременно се запази максимално заводския и вид(е ако се сложат махагонови елементи по таблото и вратите нямам нищо против дори и да не се прдлагат иначе за конкретния модел :wink: )

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Вто 07 авг 2007 20:41

Cyberloner написа:
mafiacartel написа:

:shock

А розов китеник на седалката нямаше ли? :lol:

Всичко е възможно въпроса е долко си склонен да променяш интериора, аз съм фен на това колата да се подобри максимално като същевременно се запази максимално заводския и вид(е ако се сложат махагонови елементи по таблото и вратите нямам нищо против дори и да не се прдлагат иначе за конкретния модел :wink: )

Прав си за интериора но просто небеше издокаран както трябва иначе идеята си е екстра.

Потребителски аватар
Luskaviq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Luskaviq » Чет 09 авг 2007 1:32

Cyberloner написа: 1 по-рязко спиране и не знаеш в кой край на купето ще замине и ще трябва да го събираш от там

ще му слагам колана :lol: .аз май само си говоря като гледам от колко време го мисля това ,а още нямам време да се разтърся да видя какво мога да събера и на каква цена :?

Потребителски аватар
Luskaviq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Luskaviq » Съб 18 авг 2007 4:05

значи най- накрая си купих количка да ми е честита и интересното е че радиото и е sony точно като това http://cgi.ebay.de/Sony-CDX-C5000R-4x50 ... dZViewItem

отзад на сонито гледам има чинчов вход на който пише BUS IN. аз веднаха пробвах да закача лаптопа ама нищо не става(дефакто няма режим на който да се слуша).не знам естествено дали съм прав за това радио, иначе някакви предложения как да го приспособя или да не се занимавам?ох :P

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”