Муз. проект за Голф 3=ГОТОВ!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Пон 28 яну 2008 0:10

RaZU написа:до къде стигнахте с проекта?

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 30 яну 2008 13:47

Ми получих цд-то.Просто е невероятно.Всичко останало е поръчано и се очаква до края на февруари да пристигне.В момента слагат изолация на колата.Акомулатори купихме 2 също много хубави.Все още търсим алтернатор.Това е в общи линии.

П.П. Никой нищо не каза за окачването.Някакви идеи имате ли?

Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cnupo » Сря 30 яну 2008 14:43

Само да споделя, че не отдавна четох разни работи за Immortal серията и останах с впечатлението, че не е много трудно да се изгърми говорителя, даже е доста вероятно. Опит нямам с тях, но ти казвам все пак да имаш едно наум, въпреки че може и да не е вярно :)

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Сря 30 яну 2008 15:13

los_tigros написа:Имам един въпрос:

Колата ще натежи доста отзад.Какви са ми вариантите според вас?
Спортно окачване или просто по твърди пружини за отзад.Моля да се изкаже някой от хората със серозна музика как си е решил проблема. :oops:

ем твърдо окачване от зад няма начин (ние на една хонда направихме друго взехме 4 прожини и ги вкарахме една в друга демек по 2 прожини на амортесиор ) и стана доста твърдо и но не много ниско :wink:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 30 яну 2008 15:42

ReCaRo` написа:
los_tigros написа:Имам един въпрос:

Колата ще натежи доста отзад.Какви са ми вариантите според вас?
Спортно окачване или просто по твърди пружини за отзад.Моля да се изкаже някой от хората със серозна музика как си е решил проблема. :oops:

ем твърдо окачване от зад няма начин (ние на една хонда направихме друго взехме 4 прожини и ги вкарахме една в друга демек по 2 прожини на амортесиор ) и стана доста твърдо и но не много ниско :wink:

Ми то въпроса е да не легне задницата съвсем до земята.Ще се помисли над този вариант.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 30 яну 2008 15:44

Cnupo написа:Само да споделя, че не отдавна четох разни работи за Immortal серията и останах с впечатлението, че не е много трудно да се изгърми говорителя, даже е доста вероятно. Опит нямам с тях, но ти казвам все пак да имаш едно наум, въпреки че може и да не е вярно :)

Благодаря за съвета.Първоначално ще гледам да не усилвам стъпалата до край защото се оказа че ще са по силнички.Ако пък стане фал ще му мислим.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 13 фев 2008 15:33

Отдавна не съм писал,но причината е че не сме правили нищо кой знае какво.Единствено е готова изолацията и окабеляването

Изображение

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 13 фев 2008 15:37

Отдавна не съм писал,но причината е че не сме правили нищо кой знае какво.Единствено е готова изолацията и окабеляването

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Тъй като реално все още нищо не сме получили(визирам средите,високите,стъпалата и кондензатора) няма и какво да се прави засега.Единствено хората си правят схемите как ще изглеждат корите и джобовете,в които ще бъдат говорителите.Ето и едно клипче

http://vbox7.com/play:4b75ed9d

Не е съвсем по темата,но е интересно.Направиха ми тези работи един ден когато нямаше какво да се прави в сервиза :D

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 13 фев 2008 15:42

МОля някой модератор да изтрие предпоследното ми мнение.Някаква грешка е станала.Предварително благодаря.

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Пет 28 мар 2008 23:30

los_tigros написа:...

Днес ти видях голфа , ама нещо не се чуваше баса :lol:

Има ли някакво развитие :roll:

P.S. Задължително искам да я видя тази бас машина :horror:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Съб 29 мар 2008 19:52

Каде е това голче и аз да го скивам ! :D

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 31 мар 2008 11:19

saiman написа:

Днес ти видях голфа , ама нещо не се чуваше баса :lol:

Има ли някакво развитие :roll:

P.S. Задължително искам да я видя тази бас машина :horror:

Къде го видя?Той от доста време не е излизал от сервиза.Може да си се объркал.Към края на април ще е готов и ще го покажа.

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Пон 31 мар 2008 14:20

Тия дни ще минавам през сервиза да си поговоря с Кенан по някои въпроси и ще видя Голфчето докъде сте го направили,ако може разбира се :)

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 31 мар 2008 14:39

agopov написа:Тия дни ще минавам през сервиза да си поговоря с Кенан по някои въпроси и ще видя Голфчето докъде сте го направили,ако може разбира се :)

Може,защо да не може.В момента той прави страничните кори за вратите и задните.Все още не са сложени.Иначе май вече нямам какво да купувам.Остава всичко да се сглоби.

Потребителски аватар
saiman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saiman » Пон 31 мар 2008 18:59

los_tigros написа:
saiman написа:

Къде го видя?Той от доста време не е излизал от сервиза.Може да си се объркал.Към края на април ще е готов и ще го покажа.

Mоже и да съм се объркал , но имаше същите стопове и някакъв подобен номер и ми се стори , че е твоя 8)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”