RaZU написа:до къде стигнахте с проекта?

Муз. проект за Голф 3=ГОТОВ!
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
los_tigros написа:Имам един въпрос:
Колата ще натежи доста отзад.Какви са ми вариантите според вас?
Спортно окачване или просто по твърди пружини за отзад.Моля да се изкаже някой от хората със серозна музика как си е решил проблема.
ем твърдо окачване от зад няма начин (ние на една хонда направихме друго взехме 4 прожини и ги вкарахме една в друга демек по 2 прожини на амортесиор ) и стана доста твърдо и но не много ниско

ReCaRo` написа:los_tigros написа:Имам един въпрос:
Колата ще натежи доста отзад.Какви са ми вариантите според вас?
Спортно окачване или просто по твърди пружини за отзад.Моля да се изкаже някой от хората със серозна музика как си е решил проблема.
ем твърдо окачване от зад няма начин (ние на една хонда направихме друго взехме 4 прожини и ги вкарахме една в друга демек по 2 прожини на амортесиор ) и стана доста твърдо и но не много ниско
Ми то въпроса е да не легне задницата съвсем до земята.Ще се помисли над този вариант.
Cnupo написа:Само да споделя, че не отдавна четох разни работи за Immortal серията и останах с впечатлението, че не е много трудно да се изгърми говорителя, даже е доста вероятно. Опит нямам с тях, но ти казвам все пак да имаш едно наум, въпреки че може и да не е вярно
Благодаря за съвета.Първоначално ще гледам да не усилвам стъпалата до край защото се оказа че ще са по силнички.Ако пък стане фал ще му мислим.
Отдавна не съм писал,но причината е че не сме правили нищо кой знае какво.Единствено е готова изолацията и окабеляването
Тъй като реално все още нищо не сме получили(визирам средите,високите,стъпалата и кондензатора) няма и какво да се прави засега.Единствено хората си правят схемите как ще изглеждат корите и джобовете,в които ще бъдат говорителите.Ето и едно клипче
http://vbox7.com/play:4b75ed9d
Не е съвсем по темата,но е интересно.Направиха ми тези работи един ден когато нямаше какво да се прави в сервиза

Тъй като реално все още нищо не сме получили(визирам средите,високите,стъпалата и кондензатора) няма и какво да се прави засега.Единствено хората си правят схемите как ще изглеждат корите и джобовете,в които ще бъдат говорителите.Ето и едно клипче
http://vbox7.com/play:4b75ed9d
Не е съвсем по темата,но е интересно.Направиха ми тези работи един ден когато нямаше какво да се прави в сервиза

agopov написа:Тия дни ще минавам през сервиза да си поговоря с Кенан по някои въпроси и ще видя Голфчето докъде сте го направили,ако може разбира се
Може,защо да не може.В момента той прави страничните кори за вратите и задните.Все още не са сложени.Иначе май вече нямам какво да купувам.Остава всичко да се сглоби.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”