RaZU написа:до къде стигнахте с проекта?
Муз. проект за Голф 3=ГОТОВ!
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
-
los_tigros
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
los_tigros написа:Имам един въпрос:
Колата ще натежи доста отзад.Какви са ми вариантите според вас?
Спортно окачване или просто по твърди пружини за отзад.Моля да се изкаже някой от хората със серозна музика как си е решил проблема.
ем твърдо окачване от зад няма начин (ние на една хонда направихме друго взехме 4 прожини и ги вкарахме една в друга демек по 2 прожини на амортесиор ) и стана доста твърдо и но не много ниско
-
los_tigros
ReCaRo` написа:los_tigros написа:Имам един въпрос:
Колата ще натежи доста отзад.Какви са ми вариантите според вас?
Спортно окачване или просто по твърди пружини за отзад.Моля да се изкаже някой от хората със серозна музика как си е решил проблема.
ем твърдо окачване от зад няма начин (ние на една хонда направихме друго взехме 4 прожини и ги вкарахме една в друга демек по 2 прожини на амортесиор ) и стана доста твърдо и но не много ниско
Ми то въпроса е да не легне задницата съвсем до земята.Ще се помисли над този вариант.
-
los_tigros
Cnupo написа:Само да споделя, че не отдавна четох разни работи за Immortal серията и останах с впечатлението, че не е много трудно да се изгърми говорителя, даже е доста вероятно. Опит нямам с тях, но ти казвам все пак да имаш едно наум, въпреки че може и да не е вярно
Благодаря за съвета.Първоначално ще гледам да не усилвам стъпалата до край защото се оказа че ще са по силнички.Ако пък стане фал ще му мислим.
-
los_tigros
-
los_tigros
Отдавна не съм писал,но причината е че не сме правили нищо кой знае какво.Единствено е готова изолацията и окабеляването
Тъй като реално все още нищо не сме получили(визирам средите,високите,стъпалата и кондензатора) няма и какво да се прави засега.Единствено хората си правят схемите как ще изглеждат корите и джобовете,в които ще бъдат говорителите.Ето и едно клипче
http://vbox7.com/play:4b75ed9d
Не е съвсем по темата,но е интересно.Направиха ми тези работи един ден когато нямаше какво да се прави в сервиза
Тъй като реално все още нищо не сме получили(визирам средите,високите,стъпалата и кондензатора) няма и какво да се прави засега.Единствено хората си правят схемите как ще изглеждат корите и джобовете,в които ще бъдат говорителите.Ето и едно клипче
http://vbox7.com/play:4b75ed9d
Не е съвсем по темата,но е интересно.Направиха ми тези работи един ден когато нямаше какво да се прави в сервиза
-
los_tigros
-
los_tigros
-
los_tigros
agopov написа:Тия дни ще минавам през сервиза да си поговоря с Кенан по някои въпроси и ще видя Голфчето докъде сте го направили,ако може разбира се
Може,защо да не може.В момента той прави страничните кори за вратите и задните.Все още не са сложени.Иначе май вече нямам какво да купувам.Остава всичко да се сглоби.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”