Озвучаване на Голф 3
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
prj57 написа:Ако искаш всичко да е Хертц - ОК!!!! Сложи 10см на таблото, сложи коаксиални на предните врати, сложи компоненти в задните врати, може едни елипси на кората и евентуално една 10ка или 12ка в багажника....
Аз имах нещо подобно в мойта 3ка..... Хертц пищялки на таблото, Пионер 17ки коаксиални по 4 + Хертц елипси + още едни пищялки отзад + 10ка в багажника, всичко захранвах с един Сони Хплод 5 канала и сивреше доста прилично
Аз ако бях сега на твое място щах да направя следното:
Това на таблото
http://avitel-bg.com/?PageID=14&GroupID=4&RecordID=1030
Това в предните врати
http://avitel-bg.com/?PageID=14&GroupID=4&RecordID=1033
Това в задните врати
http://avitel-bg.com/?PageID=14&GroupID=4&RecordID=1037
Бих взел един 2 канала амп, способен на 2 ома работа и ще навържа 4те врати успоредно на 2 ома на 2та канала, а тия на таблото мога да ги оставя на плайера
Малко тъп въпрос ама да питам ... С тези колонки ако се усили музиката, отвънка ще се чува ли бас или трябва туба ?
- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Така като тази тема е за озвучаването на голф 3 искам да я използвам и да се оплача от мизерните заводски колони в предните врати
Пищялките на таблото се чуват по силно от тези в вратите, да не говорим че не вадят никакъв бас ..
Тук в темата сте предложили 2 херца като вариант, някой който ги е слагал ще се радвам да каже една блага дума дали ще пооправят положението 

- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- focke-wulf
- Автомобил:
- Двигател:
Sw!zz3r0 написа:Така като тази тема е за озвучаването на голф 3 искам да я използвам и да се оплача от мизерните заводски колони в предните вратиПищялките на таблото се чуват по силно от тези в вратите, да не говорим че не вадят никакъв бас ..
Тук в темата сте предложили 2 херца като вариант, някой който ги е слагал ще се радвам да каже една блага дума дали ще пооправят положението
Във вратите каквито и колони да сложиш, все ще дрънка отвратително. Аз разкарах оригиналните и сложих Hertz DCX165, разликата не е голяма. В задните пък сложих някакви сонита, пак 17см, като херцовете общо взето. Обаче пак озвучаването е под всякаква критика. Ако искаш приличен звук, то трябва да се занимаваш с кората.

И всъщност оригиналните говорители от вратите не са толкова зле, просто им трябва малко повече обем, моите ги сложих на един G2 на кората, с оригиналното радио Blaupunkt VW Beta 2x20 свирят доста добре, да не кажа по-добре от моите hertz и сони.
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
focke-wulf написа:Sw!zz3r0 написа:Така като тази тема е за озвучаването на голф 3 искам да я използвам и да се оплача от мизерните заводски колони в предните вратиПищялките на таблото се чуват по силно от тези в вратите, да не говорим че не вадят никакъв бас ..
Във вратите каквито и колони да сложиш, все ще дрънка отвратително. Аз разкарах оригиналните и сложих Hertz DCX165, разликата не е голяма. В задните пък сложих някакви сонита, пак 17см, като херцовете общо взето. Обаче пак озвучаването е под всякаква критика. Ако искаш приличен звук, то трябва да се занимаваш с кората.
И всъщност оригиналните говорители от вратите не са толкова зле, просто им трябва малко повече обем, моите ги сложих на един G2 на кората, с оригиналното радио Blaupunkt VW Beta 2x20 свирят доста добре, да не кажа по-добре от моите hertz и сони.
Херцовете мисля, че трябва повечко да държат на надуване. Сега с заводските при 18-20 почва да ми криви, а може да се усилва до 50...
На кората не искам да слагам нищо, защото не искам заради едните колони да ми разбият колата

- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”