Има МР3 плейъри по 100-150 лв.
Да си купя ли MP3
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Абе батерии се купуват, освен това съм решил и едно зарядно за кола да сложа - те са по 10 лева... една батерия е 15-20 лева... на мене страха ми е да не прецакам телефона с нещо. Батерии има, зарядно ще взема, само и само да ми свири нещо в колата и да не ме е страх че ще я разбиятзаради касетофона или СD-то...
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Един колега го е правил този номер, само, че с нокия 6600. Каза че става и свири перфектно, но са отрязани ниските честоти - няма никакви басове. И той се отказал и си взел авто ЦД. Но щом на 6600 става, сигурен съм, че и на 6230 ще стане.
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
А, това ми хареса - начи тряя да си взема дива... щом е пробвано супер
ОК, благодаря ви много за точните мнения! ще си начешам крастата
пък като видя, че не става и ме хване яд че съм загубил време, ще мисля други вариянти.
От друга страна, мисля, че щом става на нормален мр3, който е предвиден за слушалки, може би ще стане и на мр3 плеара от телефона, защото според мене си изкарва хобав бас...
абе тая тема много я разводних май... кво в занимавам с глупости...
Ще пробвам и ако стане ще пиша. Ако не, пак ще пиша за да се знае
Хайде сас здраве!
От друга страна, мисля, че щом става на нормален мр3, който е предвиден за слушалки, може би ще стане и на мр3 плеара от телефона, защото според мене си изкарва хобав бас...
абе тая тема много я разводних май... кво в занимавам с глупости...
Ще пробвам и ако стане ще пиша. Ако не, пак ще пиша за да се знае
Хайде сас здраве!
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN, идеиката ти е много добра !!Действай !!!
Това нещо и аз си го мисля много отдавна,само дето още не съм се сдобил с МР3-тутурутка !!Сега имам ЦД-чисто,но ми омръзна да търся откъде и как да записвам дискове!!!
Ако машинката ти вади приличен сигнал от слушалките (на ухо според тебе),режеш едни слушалки и сигнала го подаваш директно към входа на някой усилвател!!! Няма ас Пуашиш
А пък повечето авторадиа имат входове с чинч за външни източници и там проблема е никакъв!!!
Аз мога да ти го вържа,само кажи как свири !!!
Това нещо и аз си го мисля много отдавна,само дето още не съм се сдобил с МР3-тутурутка !!Сега имам ЦД-чисто,но ми омръзна да търся откъде и как да записвам дискове!!!
Ако машинката ти вади приличен сигнал от слушалките (на ухо според тебе),режеш едни слушалки и сигнала го подаваш директно към входа на някой усилвател!!! Няма ас Пуашиш
А пък повечето авторадиа имат входове с чинч за външни източници и там проблема е никакъв!!!
Аз мога да ти го вържа,само кажи как свири !!!
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Аман от глупости
Или нещо усещам реклама на Нокиа или незнам
Как очаквате телефона да извади по-добър звук от дори най-простото цд с мп3 не ми стана ясно
Телефонът свири там нещо колкото да се каже, но както отбелязах по-горе това не са му основните функции, а някакви глезотии. Специално 6230 има толкоз бъгове, че не очаквам нищо от него...ако искате отворете го, вижте вътре какъв чип има за музиката и сравнявайте...
Разбира се от гледна точка на кражбите може и да е удачен вариант, но че щяло да свири супер...не се излагайте
П.С. - в прости цд-та не вкючвам марки като Elite, Sonashy и други разни такива
Разбира се от гледна точка на кражбите може и да е удачен вариант, но че щяло да свири супер...не се излагайте
П.С. - в прости цд-та не вкючвам марки като Elite, Sonashy и други разни такива
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”