Да си купя ли MP3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 12 яну 2005 19:05

Човече, няма никакъв смисъл - телефона е чуден - така само ще скапеш батерията бързо бързо, да не говорим, че ще трябва да го зареждаш всеки ден. :)
Има МР3 плейъри по 100-150 лв. :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 12 яну 2005 19:20

Абе батерии се купуват, освен това съм решил и едно зарядно за кола да сложа - те са по 10 лева... една батерия е 15-20 лева... на мене страха ми е да не прецакам телефона с нещо. Батерии има, зарядно ще взема, само и само да ми свири нещо в колата и да не ме е страх че ще я разбиятзаради касетофона или СD-то...

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Сря 12 яну 2005 19:32

Според мен е безсмислено....телефонът си е телефон най-вече, всякави други глезотии по него са си за глезотия...той не е пригоден за това.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Сря 12 яну 2005 20:53

Да не говорим, че незнам докъде ще стигнеш с 40мб. :) Нали имам 32мб плейър - така и не го ползвам...

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 13 яну 2005 0:50

:) абе мене и паметта на картата не ме интересува, щото имам 256 МВ ММС... грубо казано около 50-60 песни или 4 часа музика... на мене за това ми е мерак да пробвам. Вярно, че не е направен за тая цел телефона, но така или иначе съм го взел, пък и има мр3, що пък да не стане... ако стане, няма ли да е гъзарско :) всички си имат авто диск или касетофон, аз ще си имам мп3 плеар... само ме е страх да не объркам нещо, щот не разбирам почти нищо... не знам кое къде да вържа, не знам усилвателя какъв да е... и такива подробности.
Един колега го е правил този номер, само, че с нокия 6600. Каза че става и свири перфектно, но са отрязани ниските честоти - няма никакви басове. И той се отказал и си взел авто ЦД. Но щом на 6600 става, сигурен съм, че и на 6230 ще стане.

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 13 яну 2005 0:55

Басовете най-вероятно са отрязани, защото сигнала е предвиден за speaker-a на телефона или за слушалки, което още повече ще обезсмисли цялата работа.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Чет 13 яну 2005 1:09

Потвърждавам казаното от шантавия_доктор :) . Хубав звук от телефона няма да успееш да изкараш. Но все пак си начеши крастата - направи го - после един дива гем за 150 лева и песен нали вече си навързал усилвателя и колоните (с дива гем-а е пробвано и става)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 13 яну 2005 1:16

А, това ми хареса - начи тряя да си взема дива... щом е пробвано супер :) ОК, благодаря ви много за точните мнения! ще си начешам крастата :D пък като видя, че не става и ме хване яд че съм загубил време, ще мисля други вариянти.
От друга страна, мисля, че щом става на нормален мр3, който е предвиден за слушалки, може би ще стане и на мр3 плеара от телефона, защото според мене си изкарва хобав бас...
абе тая тема много я разводних май... кво в занимавам с глупости...
Ще пробвам и ако стане ще пиша. Ако не, пак ще пиша за да се знае :)
Хайде сас здраве!

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 13 яну 2005 2:01

VW_FEN, идеиката ти е много добра !!Действай !!!
Това нещо и аз си го мисля много отдавна,само дето още не съм се сдобил с МР3-тутурутка !!Сега имам ЦД-чисто,но ми омръзна да търся откъде и как да записвам дискове!!!
Ако машинката ти вади приличен сигнал от слушалките (на ухо според тебе),режеш едни слушалки и сигнала го подаваш директно към входа на някой усилвател!!! Няма ас Пуашиш :P :!:
А пък повечето авторадиа имат входове с чинч за външни източници и там проблема е никакъв!!!
Аз мога да ти го вържа,само кажи как свири !!!

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Чет 13 яну 2005 6:41

междо другото сте супер прави 4е от гсм-а готин звук няма да изкарасх както и да го мъ4иш а и Дивата е супер дурво не се набиваите джог диала след 1 месец ползване нестава за нищо и накрая седи пове4е в сервиза отколкото в тебе

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 13 яну 2005 16:24

Точно това си мислех и аз... значи последно го реших така - ще взема още едни слушалки и ще вържа с тях телефона към уредбата и ако стане нещо и вади хубав звук, ще купувам усилватели и ще връзвам :))) ако не - кофти че съм дал 15 лева за разкостените слушалки...

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Чет 13 яну 2005 20:17

ААААААААА!! ще ви пляскам! Един стерео жак е 15 СТ. Той 15 лева ще дава да разкоства слушалки :) :lol: :motz: . Само отбелязвам :) :)

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Чет 13 яну 2005 20:32

Със един Gsm Nokia музиката ще свирне по-хубаво и от музиката на Vento mhihi , бай наркоман като се друсне и си хареса твоята кола , влиза вътре , гледа , гледа , мига , мига , и като види ,че няма к'во да вземе и к'во мислиш ще направи с отверката или ножа дето му е в ръката :?: И кой мислеш че е пре......н :?:

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 13 яну 2005 20:48

Аман от глупости :) Или нещо усещам реклама на Нокиа или незнам :) Как очаквате телефона да извади по-добър звук от дори най-простото цд с мп3 не ми стана ясно :) Телефонът свири там нещо колкото да се каже, но както отбелязах по-горе това не са му основните функции, а някакви глезотии. Специално 6230 има толкоз бъгове, че не очаквам нищо от него...ако искате отворете го, вижте вътре какъв чип има за музиката и сравнявайте...
Разбира се от гледна точка на кражбите може и да е удачен вариант, но че щяло да свири супер...не се излагайте :)

П.С. - в прости цд-та не вкючвам марки като Elite, Sonashy и други разни такива :)

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 13 яну 2005 23:26

Добре де,дайте едно такова телефонче да го чуем как свири и да не спорим напразно !!!??? :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”