не защото не искаш а защото усети че грешиш и не можешAdIoSsSs_AmIg0 написа:Въобще няма да се занимавам с вас.

AdIoSsSs_AmIg0 написа:Въобще няма да се занимавам с вас.
mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:Въобще няма да се занимавам с вас.
Никой не е казал че трябва да се занимаваш с нас . По добре се позанимавай със себеси относно Кар Аудиото щом искаш да даваш съвети на приятели и колеги ,а не да спориш и да се опитваш да се налагаш с грешни изказвания и да ставаш за смях и посредством да се караш с колеги.
AdIoSsSs_AmIg0 написа:mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:Въобще няма да се занимавам с вас.
Никой не е казал че трябва да се занимаваш с нас . По добре се позанимавай със себеси относно Кар Аудиото щом искаш да даваш съвети на приятели и колеги ,а не да спориш и да се опитваш да се налагаш с грешни изказвания и да ставаш за смях и посредством да се караш с колеги.
умрял съм за кар аудиото.Имам си по важна работа да си уча уроците.DiMiTaR_k карай си голфа и си слушай кастофона![]()
![]()
mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:сонито не ме кефи дизайна.Иначе като кар аудио за мен са единствени.
Позаинтересовай се от други модели плеери и ще видиш че Сони винаги ще е на последно място.
ооо г.Пайнер ти пак ли си тука да хвалиш пайнер.Тайландски боклукци.За мене сони са единствените.Няма да ми промениш мнението
Ей превазбуден хвалипръцко колегата хубаво ти е написал по горе да прочетеш някоя друга книга че да ти се промени ограниченото мислене. Аре да сравняваме Сони със Която и да е серия на Накамичи или Кларион ако въобще си ги виждал и чувал като звучене ? Да видиме кой колко знае за нещата относно Кар Аудиото. Пази боже сляпо да прогледа. Забрави до ония ден тука хленчеше във форума и се вайкаше дали родителите ти са направили добър избор за плеер ,но не ти а родителите ти пак повтарям ако трябва ще потретя http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight= ,а сега ще ми се прайш на професор който е много навътре в нещата относно качествен звук. Ти изобщо имаш ли си на представа от качество на звука.![]()
![]()
leonardo_vd написа:mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:сонито не ме кефи дизайна.Иначе като кар аудио за мен са единствени.
Позаинтересовай се от други модели плеери и ще видиш че Сони винаги ще е на последно място.
ооо г.Пайнер ти пак ли си тука да хвалиш пайнер.Тайландски боклукци.За мене сони са единствените.Няма да ми промениш мнението
Ей превазбуден хвалипръцко колегата хубаво ти е написал по горе да прочетеш някоя друга книга че да ти се промени ограниченото мислене. Аре да сравняваме Сони със Която и да е серия на Накамичи или Кларион ако въобще си ги виждал и чувал като звучене ? Да видиме кой колко знае за нещата относно Кар Аудиото. Пази боже сляпо да прогледа. Забрави до ония ден тука хленчеше във форума и се вайкаше дали родителите ти са направили добър избор за плеер ,но не ти а родителите ти пак повтарям ако трябва ще потретя http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight= ,а сега ще ми се прайш на професор който е много навътре в нещата относно качествен звук. Ти изобщо имаш ли си на представа от качество на звука.![]()
![]()
Господин всезнайко, а мога ли да попитам ти с какъв плеър си?
Сонито си свири доста добре както и пайнера. Това са нисък клас стерео уредби. Поразгледай какво слагат в новите автомобили и тогава говори..... а за BOSE чувал ли си.
Не е редно да слагаш КЛАРИОН до такава исмислена марка като "Накамичи", която не знам дали и съществува, защото само се излагаш. Кларион е от МАРКИТЕ
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта