Кой плеар да избера

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Нед 18 ное 2007 18:58

AdIoSsSs_AmIg0 написа:Въобще няма да се занимавам с вас.
не защото не искаш а защото усети че грешиш и не можеш :idea:

:lock:

Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот DiMiTaR_k » Нед 18 ное 2007 18:58

Ти и ти си големият разбирач.Колегата mafiacartel си се занимава с КарАудио и това, което казва си е съвсем вярно.По мои наблюдения сонито не вади качествен звук и не бих си взел такъв плеър.Имам си Alpine и мога да кажа, че звука е супер.

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Нед 18 ное 2007 19:44

Никой не е казал че трябва да се занимаваш с нас . По добре се позанимавай със себеси относно Кар Аудиото щом искаш да даваш съвети на приятели и колеги ,а не да спориш и да се опитваш да се налагаш с грешни изказвания и да ставаш за смях и посредством да се караш с колеги.

Потребителски аватар
AdIoSsSs_AmIg0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот AdIoSsSs_AmIg0 » Нед 18 ное 2007 20:48

mafiacartel написа:

Никой не е казал че трябва да се занимаваш с нас . По добре се позанимавай със себеси относно Кар Аудиото щом искаш да даваш съвети на приятели и колеги ,а не да спориш и да се опитваш да се налагаш с грешни изказвания и да ставаш за смях и посредством да се караш с колеги.

умрял съм за кар аудиото.Имам си по важна работа да си уча уроците.DiMiTaR_k карай си голфа и си слушай кастофона :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Нед 18 ное 2007 21:23

AdIoSsSs_AmIg0 написа:
mafiacartel написа:

умрял съм за кар аудиото.Имам си по важна работа да си уча уроците.DiMiTaR_k карай си голфа и си слушай кастофона :twisted: :twisted: :twisted:

В грешка си. Не е кастофон нито касетофон ами е плеер.

Моля модераторите да заключат тази тема. :lock:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 18 ное 2007 21:34

mafiacartel написа:
AdIoSsSs_AmIg0 написа:
mafiacartel написа:
AdIoSsSs_AmIg0 написа:сонито не ме кефи дизайна.Иначе като кар аудио за мен са единствени.

Позаинтересовай се от други модели плеери и ще видиш че Сони винаги ще е на последно място.

ооо г.Пайнер ти пак ли си тука да хвалиш пайнер.Тайландски боклукци.За мене сони са единствените.Няма да ми промениш мнението

Ей превазбуден хвалипръцко колегата хубаво ти е написал по горе да прочетеш някоя друга книга че да ти се промени ограниченото мислене. Аре да сравняваме Сони със Която и да е серия на Накамичи или Кларион ако въобще си ги виждал и чувал като звучене ? Да видиме кой колко знае за нещата относно Кар Аудиото. Пази боже сляпо да прогледа. Забрави до ония ден тука хленчеше във форума и се вайкаше дали родителите ти са направили добър избор за плеер ,но не ти а родителите ти пак повтарям ако трябва ще потретя http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight= ,а сега ще ми се прайш на професор който е много навътре в нещата относно качествен звук. Ти изобщо имаш ли си на представа от качество на звука. :evil: :evil: :evil:

Господин всезнайко, а мога ли да попитам ти с какъв плеър си?
Сонито си свири доста добре както и пайнера. Това са нисък клас стерео уредби. Поразгледай какво слагат в новите автомобили и тогава говори..... а за BOSE чувал ли си.
Не е редно да слагаш КЛАРИОН до такава исмислена марка като "Накамичи", която не знам дали и съществува, защото само се излагаш. Кларион е от МАРКИТЕ

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Нед 18 ное 2007 22:01

leonardo_vd ти пък въобще не се излагай :!: Накамичи е с светлинни години пред някой модели на Кларион това че ти не си чувал за тях нищо не значи :!: а на mafiacartel плеара е един от най върховните за мен и не само за мен плеари произвеждани някога а именно Pioneer DEH-P88RS а относно BOSE лично съм търсил Кар аудио за моята и не намерих :!: монтират се само в Мазда Мерцедес и БМВ(може да има и други марки), на новите модели.......също така и навигационни и аудио системи Харман/Кардън :idea: така че не прави и ти на голям разбирач

Потребителски аватар
DiMiTaR_k

Мнениеот DiMiTaR_k » Нед 18 ное 2007 22:18

MuTa4eTo, mafiacartel колеги какво се ядосвате и вие на хора, които са "голи и боси" на тема Кар Аудио.Който си разбира си разбира.Това, че те не са чували тези марки говори лошо за тях и за знанията, които имат в тази област.Няма какво повече да се каже.Модовете могат да заключват темата :lock: :lock:

Потребителски аватар
6669

Мнениеот 6669 » Нед 18 ное 2007 22:21

като не знаят могат да научат нещо ново :idea:

Потребителски аватар
DiMiTaR_k

Мнениеот DiMiTaR_k » Нед 18 ное 2007 22:27

Да ама като гледам нямат мерак и да го запомнят.Това е лошото.

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Нед 18 ное 2007 23:32

leonardo_vd написа:
mafiacartel написа:
AdIoSsSs_AmIg0 написа:
mafiacartel написа:
AdIoSsSs_AmIg0 написа:сонито не ме кефи дизайна.Иначе като кар аудио за мен са единствени.

Позаинтересовай се от други модели плеери и ще видиш че Сони винаги ще е на последно място.

ооо г.Пайнер ти пак ли си тука да хвалиш пайнер.Тайландски боклукци.За мене сони са единствените.Няма да ми промениш мнението

Ей превазбуден хвалипръцко колегата хубаво ти е написал по горе да прочетеш някоя друга книга че да ти се промени ограниченото мислене. Аре да сравняваме Сони със Която и да е серия на Накамичи или Кларион ако въобще си ги виждал и чувал като звучене ? Да видиме кой колко знае за нещата относно Кар Аудиото. Пази боже сляпо да прогледа. Забрави до ония ден тука хленчеше във форума и се вайкаше дали родителите ти са направили добър избор за плеер ,но не ти а родителите ти пак повтарям ако трябва ще потретя http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight= ,а сега ще ми се прайш на професор който е много навътре в нещата относно качествен звук. Ти изобщо имаш ли си на представа от качество на звука. :evil: :evil: :evil:

Господин всезнайко, а мога ли да попитам ти с какъв плеър си?
Сонито си свири доста добре както и пайнера. Това са нисък клас стерео уредби. Поразгледай какво слагат в новите автомобили и тогава говори..... а за BOSE чувал ли си.
Не е редно да слагаш КЛАРИОН до такава исмислена марка като "Накамичи", която не знам дали и съществува, защото само се излагаш. Кларион е от МАРКИТЕ

Хаа господине не е нужно да имам скъп плеер че да знам другите плеери как свирят. С "Pioneer DEH -P88RS" съм ,но невиждам от какво голямо значение е това?
А що се отнася до марката "Bose" Мога да ти кажа че това Босе дето го слагат по скъпите автомобили въобще неструва. Имали сме клиенти които са идвали със скъпите си колици да си ги махат тия Босета. Кво мислиш че като караш скъпа кола има и скъпа музика ли :D :D :D :D Всяка една заводска музика реално неструва и на половина на тази цена която им е обявява фирмата от кадето си закопуват колата.Имаме сигурно над 20 клиента които са дали сумати пари зада им сложи фирмата производител музика за по 2000-3000 лева и след смяната с нещо прекалено по евтино от това което са им инсталирали фирмите и хората унемяват колко прецакани са били. И относно "Накамичи" нещо имаше изява и това ме накара да остана ... оо да да измислена била марката :D :D :D :D :D :D недей че в момента ти ставаш за смях. Mога да ти кажа че сигурно са номер 1 за качествен звук особено модела CD-700 Ето и сайт да се образоваш щом за теб са измислени : http://nakamichi.com/flash.html . Дали съм бил чувал фирмата "Bose" и че "Nakamichi" били зимислени хехе гледам колко разбираш. ;) Лека вечер. Омръзнами да споря ,нито съм над или под вашето ниво ,но гледам да помагам с каквото мога. Немога да твърдя че знам абсолютно всичко. Никой несе разжда научен ,но се учи докато е жив.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”