Rabbit_TDI написа:Понеже вече влезнаха новите глоби и е крайно наложително /при мен само така става/ и четох ли четох за радар детекторите.Естествено по финансови причини съм се спрял на Кобра 7000-95 лв и на Сейвъра-40лв.Та от това което чета Кобрата е доста по-стабилна,голям обсег и с разширени възможности ,но пък тука радарите са само Х-Банд ,а другите честоти са кво ли не/демек улавя множество честоти който не са радар/-има ли начин част от честотите да се изключат и екстрата за засичена не осцилАТОРа на радара дали найстина върши работа?Другото е сейвъра който е само Х-Банд ама пък много се смущавал/как се смущава като има работен диапазон само 50 херца/.Някой да даде смислени обяснения на неяснотийте който ми се породиха ,че вече ще се побъркам
Stivi написа:...скороста е над допустимата-140км/ч...
joro_kem написа:моя е бел - канадски ако не се лъжа. многократно се е изплатил (купих го за 120 долара на старо преди 10 години), обаче е страшно чувствителен и прихваща сякви сигнали, особено в близост до бензиностанции и банки. сейвър имам на служебната баничарка - в 90% от времето мълчи, т.е. поне не хваща паразитни сигнали, но пък не съм го ползвал достатъчно дълго, за да изкажа друго мнение.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта