Антирадар-всичко за него?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Понеже вече влезнаха новите глоби и е крайно наложително /при мен само така става/ и четох ли четох за радар детекторите.Естествено по финансови причини съм се спрял на Кобра 7000-95 лв и на Сейвъра-40лв.Та от това което чета Кобрата е доста по-стабилна,голям обсег и с разширени възможности ,но пък тука радарите са само Х-Банд ,а другите честоти са кво ли не/демек улавя множество честоти който не са радар/-има ли начин част от честотите да се изключат и екстрата за засичена не осцилоскопа на радара дали найстина върши работа?Другото е сейвъра който е само Х-Банд ама пък много се смущавал/как се смущава като има работен диапазон само 50 херца
/.Някой да даде смислени обяснения на неяснотийте който ми се породиха ,че вече ще се побъркам 
- joro_kem
- VW експерт

- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
моя е бел - канадски ако не се лъжа. многократно се е изплатил (купих го за 120 долара на старо преди 10 години), обаче е страшно чувствителен и прихваща сякви сигнали, особено в близост до бензиностанции и банки. сейвър имам на служебната баничарка - в 90% от времето мълчи, т.е. поне не хваща паразитни сигнали, но пък не съм го ползвал достатъчно дълго, за да изкажа друго мнение.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Rabbit_TDI написа:Понеже вече влезнаха новите глоби и е крайно наложително /при мен само така става/ и четох ли четох за радар детекторите.Естествено по финансови причини съм се спрял на Кобра 7000-95 лв и на Сейвъра-40лв.Та от това което чета Кобрата е доста по-стабилна,голям обсег и с разширени възможности ,но пък тука радарите са само Х-Банд ,а другите честоти са кво ли не/демек улавя множество честоти който не са радар/-има ли начин част от честотите да се изключат и екстрата за засичена не осцилАТОРа на радара дали найстина върши работа?Другото е сейвъра който е само Х-Банд ама пък много се смущавал/как се смущава като има работен диапазон само 50 херца/.Някой да даде смислени обяснения на неяснотийте който ми се породиха ,че вече ще се побъркам
Кобра 7000 имах до скоро (вече служи на друг форумец). Нямал съм случай да засичат и да не се обади. Лошото е, че се обажда много за други сигнали (но те лесно се различават - поне в България де). Нямам впечатления от Сейвър, но дори и да е само на Х-банд, там също има доста излъчвания, т.е. логично е също да се смущава. Не знам за другите, но съм имал досега Whistler и Cobra - имат си режим "намалена чувствителност" - за в градски условия, но не съм я ползвал - предпочитам да ми пищи (звука може да се намали или спре), но да не пропусне засичане, ако има такова.
Не се знае в близко бъдеще дали няма да има полицейски радари на други честоти (бандове) - тогава какво правиш със "Сейвър"-а ? Най-добре е да видиш на живо как действа "Кобра" и "Сейвър" - от някой колега например. Моето мнение е за "Кобра", ако можеш да си я позволиш. Но този модел за 95 лв. - 7000, няма възможност за засичане на осцилатора на полицейския радар. Не че моят (Cobra XS9330) като я има, съм я виждал да работи де ...
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Лошото е че понякога даже и радара да те предупреди пак се опитват да те хванат за риба ! Пример оня ден карам по магистралата за Пловдив съвсем примерно 120-130км/ч ,радара /Кобра/ почва да пищи а пред мен има камион. Аз намалявам до 90-100 но после решавам че при ограничение 130 може спокойно да мина с 110 и почвам да изпреварвам камиона преди куките. И какво мислите става .....ми спират ме и оня ми ти боклук ми вика "...скороста е над допустимата-140км/ч..." Направо ви казвам избеснях,разправям му как отпреди 1км знам че засичат и да не съм малоумен да изпреваря точно тогава с превишена скорост и един куп други неща му издумах дето даже и не ги помня понеже бях в състояние на амок. Усетиха че няма да има кинти от мен и почна да ми обяснява да съм се успокоял че само щели да ми пишат фиш за 5лв. Ей нагли копелдаци бе,ама ми прегледа документите и ми каза да карам с разрешената скорост-демек според него аз съм карал бързо а той е добра душа и ме пуска! А кажи после как да ги уважава човек 
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Stivi написа:...скороста е над допустимата-140км/ч...
Не че ми се е случвало (всъщност почти), ама бих ги питал с какво са ме засекли (и бих споменал "бай Лазар"). Ако извадят някакво листче, се гледа датата и часа. След това може кротко да се обясни че си има телефон (02/9822222) на който всеки може да се оплаче от корупция. Отделно че всеки полицай си има знак с номер, а и е длъжен да се представи. Май остава само пожеланието да се кара по-внимателно, и обяснението "че си случил на добра душа".
- Rabbit_TDI
- Контакти:
joro_kem написа:моя е бел - канадски ако не се лъжа. многократно се е изплатил (купих го за 120 долара на старо преди 10 години), обаче е страшно чувствителен и прихваща сякви сигнали, особено в близост до бензиностанции и банки. сейвър имам на служебната баничарка - в 90% от времето мълчи, т.е. поне не хваща паразитни сигнали, но пък не съм го ползвал достатъчно дълго, за да изкажа друго мнение.
90% мълчи за паразитните сигнали ,или мълчи за полицейски радари?
P.S.Иначе като си земат нови радари ченгетата и аз ще си зема нов детектор -то по тая логика и Кобрата може се окаже излишна
- faint
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ползвам Whistler DE-1730 от 2г. В режим "City" в близост до фотоклетки казва, че има фотоклетка
Иначе не пищи за щяло и нещяло. До сега съм му избил парите многократно. 2 пъти са ме хващали с "превишена" скорост. 1вия път пича (полицая) се опита да ме обеди, че съм превишил скоростта, но часа не съвпадаше.. и ме пусна като видя, че няма да стане неговата работа. 2рия път ме хванаха.. ама бях сам на края на магистралата (където има ограничение 60) а аз бях с 80.. и ме хванаха като ме видяха и пуснаха радара специално заради мен
.
Та в общи линии - 49$ го купих - 30$ доставка от САЩ.
МНОГО ДОВОЛЕН
Та в общи линии - 49$ го купих - 30$ доставка от САЩ.
МНОГО ДОВОЛЕН

- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- Rabbit_TDI