Вграждане на радар детектор
- joretovv
- Автомобил:
- Двигател:
Вграждане на радар детектор
Колеги искам да питам някои запознат ли е дали ще работи нормално радар детектора ми уистлер1730 като го вградих над плафона в колата,има ли нещо което да му пречи и ако има кажете вариант как да го приспособа.Благодаря ви предварително 

- okokore
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Вграждане на радар детектор
joretovv написа:Колеги искам да питам някои запознат ли е дали ще работи нормално радар детектора ми уистлер1730 като го вградих над плафона в колата,има ли нещо което да му пречи и ако има кажете вариант как да го приспособа.Благодаря ви предварително
що си играеш да го криеш като не са забранени не ми стана ясно само..
..уредите, възпрепятстващи контрола на скоростта, се разглеждат в два аспекта - пасивни и активни. Пасивните са само индикатори за наличието на контролен уред и съгласно действащото законодателство използването на им не е неправомерно и не може да бъде санкционирано.. подобни уреди се предлагат свободно в търговската мрежа.
иначе да, ще работи дори да го сложиш в жабката
- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще работи, но с намален обхват.(малко по-късно ще ти писка)
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Каквото и да правиш гледай отпред да няма метал.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
На мултивана ми е в жабката (т.е. сигнала от полицейския радар минава през предния капак) и няма ядове.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Намалил си му обхвата поне два пъти
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Вълната която минава през предното съкло дифрактира и радара я лови. Трябва да го сложиш едва ли не на пода зада има проблем или да е плътно зад металната преграда.
- joretovv
- Автомобил:
- Двигател:
ок,аз го сложих там защото като купих колата там имаше радар (в тавана над плафона,но човека си го свали и ми остана заготовката,просто ме интересува дали ще функционира нормално и ако някои може да ми каже на какъв режим трябва да е вкючен за да е наи надежден защото нещо не му разбирам Wistler1730 е модела
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
Напоследък полицаите предприеха мерки и намалиха силата на сигнала. Сега засичат на по-близка дистанция, но и аз по-трудно ги засичам. Затова моя съвет е на предното стъкло и на HIGHWAY.
- vaikata_milen
- Автомобил:
- Двигател:
моят е кобра колега и е сложен на то4но това място нада огледалото и ги хвашта отдалеко копеленцата така няма да има проблеми слагаи 

- Велосираптор
- Автомобил:
- Двигател:
и мен леко ме съмнява, че може да си му намалил обхвата, затова най-добре не му се доверявай в началото,докато не срещнеш ченгета с радар.карай на хайуей.а когато ги срещнеш и имаш възможност-мини покрай тях веднъж-дваж, да видиш на сити кога ще ги усети и ако ти е лесно ваденето- виж извън скривалището как ще реагира,дали няма да е от по-рано...ако ще го ползваш в Бг- не е забранено,моят стои на предното стъкло, но го свалям,като излизам от колата,че предният ми го отмъкнаха.в този ред на мисли ако е скрит и не е намален обхвата му- май е по-добре там да си стои.Сподели ,когато имаш наблюдение.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
lozan67 написа:Напоследък полицаите предприеха мерки и намалиха силата на сигнала. Сега засичат на по-близка дистанция, но и аз по-трудно ги засичам. Затова моя съвет е на предното стъкло и на HIGHWAY.
Точно така! Иначе аз ползвам 2 еднакви детектора в различни коли, единия детектор е на таблото, другия в жабката и мога да кажа че разликата е огромна. Този в жабката хваща прекалено късно и не му вярвам вече, докато този в голфа, който е същия модел Кобра е на таблото и хваща от над километър (2 на магистрала).
Следователно има огромна разлика!
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
сори заофтопика ама, я кажете какъв радар детектор да си купя, че сега ми взеха книжката и ми остават само 5 точки в талона и ако ми я вземат па за превишена скорост....много кофти
Я кажете някоя марка или модел направо дето да върши работа
Я кажете някоя марка или модел направо дето да върши работа
- GodLike
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: CRKB 7DSG Highline
- Контакти:
Аз съм с може би най-ефтиния модел на пазара, но откакто го имам вече близо 2 години акт за превишена скорост нямам! Засича полицаите от почти километър!
http://www.911.bg/a2/offers.asp?p=923385&parent=5433
- rollin
- Автомобил:
- Двигател:
GodLike написа:Аз съм с може би най-ефтиния модел на пазара, но откакто го имам вече близо 2 години акт за превишена скорост нямам! Засича полицаите от почти километър!
Мерси за отговора колега... ще взема нещо такова или това, че последния път ме хванаха с 42км над допустимото в населено място....
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”