Питане за PIONEER AVH-P4100DVD ?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
martinsa
Автомобил:
Двигател:

Питане за PIONEER AVH-P4100DVD ?

Мнениеот martinsa » Вто 08 сеп 2009 21:15

Колеги взех си това двд, но имам 2 въпроса на които ако се намери някой да отг. ще ми помогне доста :) ...
Значи като му дам да се изключи музиката гасне но се появява "Демо" и не се маха ... и нз как да го махна, а искам да го махна ...
Другото е, че след като го изключа копчетата дето са отдолу не спират да светят и не мисля, че би трябвало да е така ...

Някой ако го разбира това нека да каже :) ...

martinsa
Автомобил:
Двигател:

Re: Питане за PIONEER AVH-P4100DVD ?

Мнениеот martinsa » Сря 09 сеп 2009 15:32

Темата може да се изтрие ...

Потребителски аватар
nikcho06
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikcho06 » Сря 16 сеп 2009 8:18

Здравей колега и аз мисля да си взема тoва Pioneer-4e heavy metal zork можеш ли да споделиш някакви впечетления
и в какав автомобил си го монтирал ако може и смимков материял да пуснеш ще съм ти много благодарен
аз искам да го сложа на мястото на MFD
Благодаря предварително 8)

martinsa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinsa » Сря 16 сеп 2009 9:38

nikcho06 написа:Здравей колега и аз мисля да си взема тoва Pioneer-4e heavy metal zork можеш ли да споделиш някакви впечетления
и в какав автомобил си го монтирал ако може и смимков материял да пуснеш ще съм ти много благодарен
аз искам да го сложа на мястото на MFD
Благодаря предварително 8)

Здравей ...
Като цяло на мен мн ми допадна като визия и т.н. мойте впечатления от този плеър са мн добри ... музиката като цяло е с мн добро качество, има настройки както всеки един Pioneer ...
Ами монтирал съм го в Stilo ... снимки мога да дам, но само като вече сложен, защото не съм го снимал как го слагам ...
Преди това си взех бленда /декоративен панел/ и така след това плеъра и като цяло стана мн красиво ...
Ако те интересува нещо друго питай, ако съм пропуснал ...
Ето това го дават за него ...

" * DVD, CD, iPod, iPhone, USB, игрови конзоли и много, много повече. AVH-P4100DVD е контролния център на цялото Ви забавление за автомобил.
* Пасващ перфектно в 2-DIN слота на колата Ви, екрана се плъзга надолу, за да покаже дисковото устройство от където можете да се насладите на цялата си музикална и филмова колекция
* Насладете се на почти всички комерсиални цифрови формати за забавление включително и DivX филми; вашите MP3 песни, iTunes колекцията и разбира се всички стандартни DVD и CD формати
* Свържете Вашия музикален USB плейър към задния USB вход, или Вашия iPod или iPhone (за музика и видео) директно с нашия допълнителен кабел CD-IU50V (закупува се допълнително). Имате пълен контрол със " slide-touch scroller " което позволява бърз избор и контрол на звука. Можете също да свържете друг AV източник (на пример игрова конзола) през задния спомагателен вход (rear Aux-in)
* Този DVD плейър поддържа функцията "slide-touch" (плъзгане при докосване) която Ви позволява да извършвате различни действия: превъртане напред, връщане назад на AV- файлове - само с едно плъзгане на пръста през екрана
* Системата разполага със 112 цветни вариации от които да избирате, за да пасне с интериора на колата Ви.
* Имате и възможността да свържете нашия процесор за цифрови сигнали DEQ-P6600, за да се наслаждавате на филмите си с истински 5.1 мулти-канален съраунд звук. Можете дори да добавите допълнителни екрани за пътниците на задната седалка
* В системата е добавена и нашата "IP Bus" връзка, което означава че наистина можете да разширите устройството си. Например можете да добавите блутут адаптор (CD-BTB200) за безжични разговори през системата."

Потребителски аватар
nikcho06
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikcho06 » Сря 16 сеп 2009 16:27

А бленда за моят откаде мога да си взема и ще мога ли да я управлявам от бутоните на волана?

martinsa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinsa » Сря 16 сеп 2009 16:58

Ами за бленда трябва да се потърси в по - голямите магазини за кар аудио ...
Но по принцип нз при Пасат как е ... имаш ли место за "2 din" player ...

Ето това май е за теб ...
http://www.dek.bg/caraudio/Images/regen ... or0213.jpg

Потребителски аватар
nikcho06
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikcho06 » Сря 16 сеп 2009 18:40

А от каде сте купили мултимедията и на каква цена
Благодаря за информацията

martinsa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinsa » Чет 17 сеп 2009 9:22

Ами купих я от Пловдив от официалния вносител на Pioneer и Sony, излезна ми 1112лв. ...
Тук в София нз колко е, но със сигорност ще е по-скъпа, ако съдя по стария модел AVH-P4000DVD ...

martinsa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinsa » Вто 01 юни 2010 17:16

Колеги някой има ли представа дали дистанционно pioneer cd-r320
http://www.acrleonparc.nl/Shop2/images/ ... ilpage.jpg
ще стане за този двд плеър - PIONEER AVH-P4100DVD ?

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пон 07 юни 2010 11:12

Става, да. Аз съм с подобен плеър и ползвам такова дистанционно, защото е много компактно.

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Пет 25 юни 2010 13:43

Колеги, когато си купувах плеъра, се чудих кой от двата да си взема, но се спрях на този от линка, поради простата причина, че ако сравните двата плеъра, единственото предимство на този, който взех аз е че има супер много настройки за звука...има си изход за СУБ...и при правилна настройка определено разбирате какво може музиката в колата ви...не знам колега, кое е по-важно за теб? - звука или глезотийките...и като цена разликата в двата модела (поне тук в бг е доста голяма) аз като си избирах м/у двата плеъра в америка беше 100-тина долара. Единия струваше 250 $, а другия 350$ (бяха на промоция в сайта на пайнер) и тоделно този п4000 вече е старичък модел за 1100 лв...цена в Германия

http://www.amazon.de/Pioneer-DVD-Monice ... 170&sr=8-3

http://www.amazon.com/Pioneer-FH-P8000B ... B001411BZ2

martinsa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinsa » Пет 02 юли 2010 18:58

След почти година ползване на този плеър и вчера сменен чисто нов акумулатор, разбирам, че заради плеъра имам доста голяма утечка 0.36 (при изключен плеър) ...

Колеги възможно ли е по някакъв начин да оправя този така наречен проблем ?

Ето как е свързан плеъра:
директен плюс - за да може да работи с изваден ключ
Но плеъра няма кутийка за "памет" както повечето плеъри - дали като съм го взимал и са го монтирали е изчезнала на някъде или просто няма незнам ...
При вадене на бушончето за ауторадио директно настроиките изчезват и отново се настройва ...

Нормално ли е това и ако не е има ли вариант да го поправя ?

Потребителски аватар
stenly_m
Автомобил: GOLF 4 TDI
Двигател: ASV
Контакти:

Мнениеот stenly_m » Съб 03 юли 2010 2:10

Някъде из форума имаше този проблем...някакво кабелче не ти е вързано за да може да помни...предполагам всеки работещ добре аудио севиз ще ти го оправи...препоръчвам ти vladodj1, ходих при него преди 1 седмица да ми оправи някой неща и съм доволен...внимателен е и се занимава докато не го направи като хората...така че ако решиш му пиши лично да те опъти къде се намира :)

martinsa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinsa » Съб 03 юли 2010 18:34

На оригиналната букса на колата има един единствен плюс, защото ключа няма положение "ACC" ... До сега и жълтия и червения кабел са били вързани за този плюс - така плеъра работи без ключ и има памет за настройки ...
Но проблема при мен е, че при изключен плеър има утечка към него 0.36А, тоест дърпа ток, защото е с тъч скрийн и дори и изключен дисплея е в режим, че при докосване се включва ... А за 10 часа тази утечка става 3,5А и така на татак докато акумулатора не сдаде багажа ...

Решението (поне за мен):
Взех си едно ключе с две положения Вкл./Изкл.
Прекарах кабел до бушончетата
И сега това ключе ще играе ролята на "ACC" ...
Така когато реша ще пускам и гася плеъра без да губи настройките, защото кабелчето за тях ще е вързано за директния плюс който споменах по горе ...

:)

kedlar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kedlar » Нед 04 юли 2010 12:18

Или сваляй панела, което е добро решение не само за икономия на ток, ами в нашата държава си е много важно :idea:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”