nikcho06 написа:Здравей колега и аз мисля да си взема тoва Pioneer-4e

можеш ли да споделиш някакви впечетления
и в какав автомобил си го монтирал ако може и смимков материял да пуснеш ще съм ти много благодарен
аз искам да го сложа на мястото на MFD
Благодаря предварително

Здравей ...
Като цяло на мен мн ми допадна като визия и т.н. мойте впечатления от този плеър са мн добри ... музиката като цяло е с мн добро качество, има настройки както всеки един Pioneer ...
Ами монтирал съм го в Stilo ... снимки мога да дам, но само като вече сложен, защото не съм го снимал как го слагам ...
Преди това си взех бленда /декоративен панел/ и така след това плеъра и като цяло стана мн красиво ...
Ако те интересува нещо друго питай, ако съм пропуснал ...
Ето това го дават за него ...
" * DVD, CD, iPod, iPhone, USB, игрови конзоли и много, много повече. AVH-P4100DVD е контролния център на цялото Ви забавление за автомобил.
* Пасващ перфектно в 2-DIN слота на колата Ви, екрана се плъзга надолу, за да покаже дисковото устройство от където можете да се насладите на цялата си музикална и филмова колекция
* Насладете се на почти всички комерсиални цифрови формати за забавление включително и DivX филми; вашите MP3 песни, iTunes колекцията и разбира се всички стандартни DVD и CD формати
* Свържете Вашия музикален USB плейър към задния USB вход, или Вашия iPod или iPhone (за музика и видео) директно с нашия допълнителен кабел CD-IU50V (закупува се допълнително). Имате пълен контрол със " slide-touch scroller " което позволява бърз избор и контрол на звука. Можете също да свържете друг AV източник (на пример игрова конзола) през задния спомагателен вход (rear Aux-in)
* Този DVD плейър поддържа функцията "slide-touch" (плъзгане при докосване) която Ви позволява да извършвате различни действия: превъртане напред, връщане назад на AV- файлове - само с едно плъзгане на пръста през екрана
* Системата разполага със 112 цветни вариации от които да избирате, за да пасне с интериора на колата Ви.
* Имате и възможността да свържете нашия процесор за цифрови сигнали DEQ-P6600, за да се наслаждавате на филмите си с истински 5.1 мулти-канален съраунд звук. Можете дори да добавите допълнителни екрани за пътниците на задната седалка
* В системата е добавена и нашата "IP Bus" връзка, което означава че наистина можете да разширите устройството си. Например можете да добавите блутут адаптор (CD-BTB200) за безжични разговори през системата."