Колеги трябва ми съвет за кабели които да си взема за следните компоненти, ако може онлайн магазинче да ми кажете или къде да търся в Пловдив
Усилвател:
BLAUPUNKT EMA-260
Колонки в таблото:
BLAUPUNKT BGX 402
Колони в предни и задни врати*(т.е. имам 4 такива):
BLAUPUNKT GTX-652 MYSTIC
CD:
BLAUPUNKT STOCKHOLM 100
Subwoofer:
BLAUPUNKT EMb 800A
Благодаря

Кабели
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Кабели
Моля те кажи, че тези Blaushits не си ги купил.
Ако си ги купил ти идват едни в повече - Тези на таблото и тези на предните врати се падат 2 отделни 2 лентови системи т.е. за тях ти трябват 4 канала.
Ако толкова държиш да си хвърляш парите за Blaushit за предна линия ти трябва таквоз:

Събуфера е активен, не му трябва усилвател има си вграден. Кабели за събуфера тези ще свършат работа макар, че и те са му много. Ама за по-евтини в on line магазин не се сещам.
Ако си ги купил ти идват едни в повече - Тези на таблото и тези на предните врати се падат 2 отделни 2 лентови системи т.е. за тях ти трябват 4 канала.
Ако толкова държиш да си хвърляш парите за Blaushit за предна линия ти трябва таквоз:

Събуфера е активен, не му трябва усилвател има си вграден. Кабели за събуфера тези ще свършат работа макар, че и те са му много. Ама за по-евтини в on line магазин не се сещам.
- rimisark
- Автомобил:
- Двигател:
#radi_nrj
Ми мен, като цяло грам не разбрах какво искаш да ми предложиш.?
Разбрах за Викиват, в момента се чудя дали да ида до там да си взема кабели и сам да ги направа или да ида до сервиза на техномаркет? В случай, че взема аз кабелите от викиват ще ми трябва информация тук в темата какви кабели да търся?
В Техномаркет някой ходил ли е в сервиза колко ли пари ще ми вземат и там имат ли си кабели или ще трябва да си купя преди това?
Ми мен, като цяло грам не разбрах какво искаш да ми предложиш.?
Разбрах за Викиват, в момента се чудя дали да ида до там да си взема кабели и сам да ги направа или да ида до сервиза на техномаркет? В случай, че взема аз кабелите от викиват ще ми трябва информация тук в темата какви кабели да търся?
В Техномаркет някой ходил ли е в сервиза колко ли пари ще ми вземат и там имат ли си кабели или ще трябва да си купя преди това?
- radi_nrj
Силно се надявах да не си си хвърли парите на вятъра купувайки Blaupunkt. Качеството им е под всякаква критика и свирят ужасно. Но ако държиш да си купиш Блаупункт ето какво да направиш:
Кабели вече ти показах какви ти трябват ама май линка не се е получил. Както и да е ето го
http://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=17&style_id=60&substyle_id=1655
Това са кабели за сигнала и захранването на събуфера. За тонколоните може да ползваш заводските кабели (ако имаш).
Вместо да вземаш 2 отделни коаксиални 2-ленотви системи за предните врати и таблото взимаш една компонентна като тази на снимката горе (Басчето на вратата и пищялката на таблото).
Усилвателя, който си избрал е двуканален и логичното е да ги го гласил за събуфера. Да ама Събуфера, който си избрал си има вграден.
Кабели вече ти показах какви ти трябват ама май линка не се е получил. Както и да е ето го
http://www.aval-bg.com/catalog/display_model.php?category_id=1&product_id=17&style_id=60&substyle_id=1655
Това са кабели за сигнала и захранването на събуфера. За тонколоните може да ползваш заводските кабели (ако имаш).
Вместо да вземаш 2 отделни коаксиални 2-ленотви системи за предните врати и таблото взимаш една компонентна като тази на снимката горе (Басчето на вратата и пищялката на таблото).
Усилвателя, който си избрал е двуканален и логичното е да ги го гласил за събуфера. Да ама Събуфера, който си избрал си има вграден.
- NIKeSh0
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно ако тези в таблото можеш да ги орежеш с кондензатор а във вратата да свирят на фулл..
- radi_nrj
NIKeSh0 написа:Принципно ако тези в таблото можеш да ги орежеш с кондензатор а във вратата да свирят на фулл..
Тези дето колегата ги гласи за таблото са 2 лентови. Те на пищялката имат вързан един кондер. И като вържеш още един ще стане още по-голямо мазало.
- rimisark
- Автомобил:
- Двигател:
на задните врати имам две пищялки дето не съм ги свързал. Аз исках да вържа 2те на таблото + 2те на предните врати към CDто, а тези на задните врати към усилватела, да знам, че буфера е активен, затова го взех него.
Ся ми казвате, че трябва да взема тези от задните врати, да ги сложа отпред на таблото... но всъщност така няма ли да изгубя 2 канала от СД-то?
В момента се чудя само как да го вържа защото в упътването не можах да открия нищо по въпроса и ся чета разни ръководства от интернет... но ще видим
Ся ми казвате, че трябва да взема тези от задните врати, да ги сложа отпред на таблото... но всъщност така няма ли да изгубя 2 канала от СД-то?
В момента се чудя само как да го вържа защото в упътването не можах да открия нищо по въпроса и ся чета разни ръководства от интернет... но ще видим

- radi_nrj
rimisark написа:Ся ми казвате, че трябва да взема тези от задните врати, да ги сложа отпред на таблото... но всъщност така няма ли да изгубя 2 канала от СД-то?
Това никой не го е казал. тези в задните врати може да си ги оставиш. Като тези от които си гласил за предни врати и табло ги разкарваш и на тяхно място:
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09066290
Връзваш го това към прдна линия на ЦД-то, задните колони към задна линия на стъбуфера му подаваш само точи от акумулатора и сигнал от ЦД-то и си готов.
- rimisark
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, за да не пускам нова тема, ще може ли да ми кажете какви кабели ми трябват за субуфера, каква дължина, дебелина и дали освен кабелите ще ми трябват други аксесоари. не искам комплекти, трябва ми информация за кабелите, кабел по кабел.
Забелязах, че в багажника имам кабел 5мм до сд-то, чудя се дали той би ми свършил някаква работа(от сд чейнджър е останал).
Благодаря за информацията!
Забелязах, че в багажника имам кабел 5мм до сд-то, чудя се дали той би ми свършил някаква работа(от сд чейнджър е останал).
Благодаря за информацията!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”