Колони въпрос
Колони въпрос
Имам Венто и може на задните врати да се турят колони Аз пробвах сложих колони напрайх ги с болчетата сичко идеално само кабел да извадя обаче кат питам други хора викат че неможело и за тва питап тука може или неможе кажете ми
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
Сваляш джамека до доле и ако опре в тях им търсиш друго място и си зимаш други кори, щото иначе остават дупки.
Ако не опре - пускаш кабелацията (по-дебелшка ако може: 1-1.5кв.см) и си слушаш музиката от тях!
А и не виждам защо да не може, след като на някои Г3, а вероятно и на Венто фабрично си има колони на задните врати!
Ако не опре - пускаш кабелацията (по-дебелшка ако може: 1-1.5кв.см) и си слушаш музиката от тях!
А и не виждам защо да не може, след като на някои Г3, а вероятно и на Венто фабрично си има колони на задните врати!
-
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: 1.8 ABS 1992
Виждал съм оригинално на голф 3 задните врати с джобове и място за говорители, но не виждам къв ще е ефекта от цялата работа. Едва ли ще се чуват на фона на говорителите на задната кора и на таблото и предните врати /единственото приемущество е за тези които се возят на задните седалки/. Иначе всичко може. Моето венто нямаше прекарани и кабели дори за предните врати /беше си с оригиналните адаптори или фланци за които се захващат говорителите но нямаше говорители и кабели/ и си прекарах. Така че не виждам защо да не може и отзад да се инсталиат говорители.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
аз нямах кабели до задните врати, дори под решетката не беше изрязана кората за по-дълбоки колони, пуснах кабели, изрязах кората за да влезе говорителя и
Това с рязането на кората зад решетката е доста смело действие на което аз от доста време не мога да се реша...
...не влиза ли вода в купето(заедно с кората се реже найлона?),не се ли мокри говорителя(предполагам външната изолация на прозореца не е перфектна?).
- Svetilio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз имам на 4-те врати фабрично вградени говорители , задните кори са малко по-различни от стандартните
/ по-дебели са при колоните/
а за тoва как свирят - не знам , взех колата с много колони / 2 в таблото , 4 в вратите , 4 пищялки -2 при сенниците + 2 във задните врати при дръжката/ ....ама го нема player-а ....
мисля да си вземам pioneer,ама пусти му пари....
а по твоя въпрос - има само един начин да разбереш!
P.S. - колата е ГОЛФ III - но не виждам разлика с врата на Vento

а за тoва как свирят - не знам , взех колата с много колони / 2 в таблото , 4 в вратите , 4 пищялки -2 при сенниците + 2 във задните врати при дръжката/ ....ама го нема player-а ....
мисля да си вземам pioneer,ама пусти му пари....

а по твоя въпрос - има само един начин да разбереш!

P.S. - колата е ГОЛФ III - но не виждам разлика с врата на Vento
-
- Автомобил: Vw Vento
- Двигател: 1.8 ABS 1992
Еми тва е звука иска компромиси. За да свирят качествено определено няма да сигне обема на джобовете без да режеш корите. И при мен не бяха изрязани но юнашката ги изрязах /за предните кори става въпрос/. Отделно искат добро уплътняване после за да не вибрират и тракат. Успех, режи и музиката на max.
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Re: жя
Естествено че може , даже най-вероятно си имаш кабели щом имаш дупки за говорителиPetko_91 написа:Ами викат че неможело и ги гледам си турят на кората колони

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”