Един въпрос, свързване на cd?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Ivelinch0
Автомобил:
Двигател:

Един въпрос, свързване на cd?

Мнениеот Ivelinch0 » Вто 05 окт 2010 18:04

Здравейте колеги! Значи проблема ми е следния купих си CD но незнам как да го подвържа .. до сега нямах нито касетофон ... нито cd в колата абсолютно нищо дори и евробукса .. само едни голи кабели .. та въпроса ми е как да свържа това CD ... с тия кабели които излизат от колата ...

JoJoooo
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AJM

Re: Един въпрос, свързване на cd?

Мнениеот JoJoooo » Вто 05 окт 2010 21:33

Ivelinch0 написа:Здравейте колеги! Значи проблема ми е следния купих си CD но незнам как да го подвържа .. до сега нямах нито касетофон ... нито cd в колата абсолютно нищо дори и евробукса .. само едни голи кабели .. та въпроса ми е как да свържа това CD ... с тия кабели които излизат от колата ...

От къде си колега :) ако си от Карнобат мога да мина да го вида или от Ямбол за Ямбол ще пътувам в събота. Но ако си от далечните градове по добре отиди в някой Ел.Сервиз да ти го свържат 5 лв най много да ти вземат :)

Потребителски аватар
Kun4a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kun4a » Сря 06 окт 2010 0:13

Определено е най-добре да идеш при някой, който знае какво прави, че да не береш ядове после :)

Потребителски аватар
Ivelinch0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ivelinch0 » Сря 06 окт 2010 14:15

JoJoooo написа:От къде си колега :) ако си от Карнобат мога да мина да го вида или от Ямбол за Ямбол ще пътувам в събота. Но ако си от далечните градове по добре отиди в някой Ел.Сервиз да ти го свържат 5 лв най много да ти вземат :)

От Разград съм .. няма да стане номера но благодаря ти все пак за вниманието :) най добре е наистина да отида в някой сервиз да ми го закачат вместо да стане някой гафф .. :)

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Чет 07 окт 2010 8:20

JoJoooo написа:От къде си колега :) ако си от Карнобат мога да мина да го вида или от Ямбол за Ямбол ще пътувам в събота. Но ако си от далечните градове по добре отиди в някой Ел.Сервиз да ти го свържат 5 лв най много да ти вземат :)

По времето на социализма беше 10 лева :Mr Green Fun
Бих посъветвал все пак колегата да има някакъв запс от парички ... та поне за букса ще му вземат 5 кинта.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”