Един въпрос, свързване на cd?
Един въпрос, свързване на cd?
Здравейте колеги! Значи проблема ми е следния купих си CD но незнам как да го подвържа .. до сега нямах нито касетофон ... нито cd в колата абсолютно нищо дори и евробукса .. само едни голи кабели .. та въпроса ми е как да свържа това CD ... с тия кабели които излизат от колата ...
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
Re: Един въпрос, свързване на cd?
Ivelinch0 написа:Здравейте колеги! Значи проблема ми е следния купих си CD но незнам как да го подвържа .. до сега нямах нито касетофон ... нито cd в колата абсолютно нищо дори и евробукса .. само едни голи кабели .. та въпроса ми е как да свържа това CD ... с тия кабели които излизат от колата ...
От къде си колега

Определено е най-добре да идеш при някой, който знае какво прави, че да не береш ядове после 

JoJoooo написа:От къде си колегаако си от Карнобат мога да мина да го вида или от Ямбол за Ямбол ще пътувам в събота. Но ако си от далечните градове по добре отиди в някой Ел.Сервиз да ти го свържат 5 лв най много да ти вземат
От Разград съм .. няма да стане номера но благодаря ти все пак за вниманието

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
JoJoooo написа:От къде си колегаако си от Карнобат мога да мина да го вида или от Ямбол за Ямбол ще пътувам в събота. Но ако си от далечните градове по добре отиди в някой Ел.Сервиз да ти го свържат 5 лв най много да ти вземат
По времето на социализма беше 10 лева

Бих посъветвал все пак колегата да има някакъв запс от парички ... та поне за букса ще му вземат 5 кинта.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”