Епа колеги оно арно е да си слушаш нещо дека си го зглобил ма да оммениме некаква информациа кой що го радва?Те яз неска си карам културно Баба Лада и слушам модерно дисково радио нищо че сам шоп

И тия пуснаа Даркнес бе-У моите мечти ма това ми го каза отпосле племеницата.Оттам копчето на Кенудо ойде от 7 на 50 малей одзат Филипсо бута през 2 благоевградски баса дали не е музика

Шустрих като залуав.На сточна гара една Бърза помош какво ме не однесе ма я свирим повече од неа

На ботефграцкото спирам до ено Клио.Вътре момче и моме.Они зяпат а откъде менека маа бас та пада ръжда и од мене и от Клиото

После им показах как търгва бабиеро одместо с 40...Дома веднага за.бвам ключевете че че забраим песента бе

И питам племеницата как се пише ин май дримс .Она сичко ми каза.И я я найдех

Племенико нече да помага-показах му как се ловат мухи с лаптоп демек носиш лаптопо като книга с двете рЪце и га муата се падне вътре реско затвараш.Гаранция че а найдеш между копчетата.Пробааме ма му изпадна Ентеро и оттогай не ми го дава

И те тека-у мойо топ 3 са те това парче и още Snapshot-с него и със секаква кола стигаш от Софето до морето за 2 часа И накрайо ма не на последно место Wishmaster-е не е за ора със слаба нерва

Светкайте предложения що да свалям те аналогично га зеем компютаро Ма да не е Лепа Брена оти това е друга тема.Требе да си напрайм дискове оти Блутуто на Алпайно у Пасато му не разбирам.А Алпайно кърти вътре ма нема що да слушам.Помагайте кой завари и благодарско.