Те тука отварам нова тема за зривяващи душата парчета

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Polker
Автомобил:
Двигател:

Те тука отварам нова тема за зривяващи душата парчета

Мнениеот Polker » Пон 27 дек 2010 0:06

Епа колеги оно арно е да си слушаш нещо дека си го зглобил ма да оммениме некаква информациа кой що го радва?Те яз неска си карам културно Баба Лада и слушам модерно дисково радио нищо че сам шоп :D И тия пуснаа Даркнес бе-У моите мечти ма това ми го каза отпосле племеницата.Оттам копчето на Кенудо ойде от 7 на 50 малей одзат Филипсо бута през 2 благоевградски баса дали не е музика :applause: Шустрих като залуав.На сточна гара една Бърза помош какво ме не однесе ма я свирим повече од неа heavy metal zork heavy metal zork На ботефграцкото спирам до ено Клио.Вътре момче и моме.Они зяпат а откъде менека маа бас та пада ръжда и од мене и от Клиото :horror: После им показах как търгва бабиеро одместо с 40...Дома веднага за.бвам ключевете че че забраим песента бе :idea: И питам племеницата как се пише ин май дримс .Она сичко ми каза.И я я найдех :lol: :lol: Племенико нече да помага-показах му как се ловат мухи с лаптоп демек носиш лаптопо като книга с двете рЪце и га муата се падне вътре реско затвараш.Гаранция че а найдеш между копчетата.Пробааме ма му изпадна Ентеро и оттогай не ми го дава :( И те тека-у мойо топ 3 са те това парче и още Snapshot-с него и със секаква кола стигаш от Софето до морето за 2 часа И накрайо ма не на последно место Wishmaster-е не е за ора със слаба нерва :!: :!: Светкайте предложения що да свалям те аналогично га зеем компютаро Ма да не е Лепа Брена оти това е друга тема.Требе да си напрайм дискове оти Блутуто на Алпайно у Пасато му не разбирам.А Алпайно кърти вътре ма нема що да слушам.Помагайте кой завари и благодарско.

Потребителски аватар
kle4kata
Автомобил:
Двигател:

Re: Те тука отварам нова тема за зривяващи душата парчета

Мнениеот kle4kata » Пон 27 дек 2010 0:11

научи се на пишеш

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Пон 27 дек 2010 0:13

kle4kata написа:научи се на пишеш

И ти!!!

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 27 дек 2010 0:16

Колега ти сериозно ли,май ще ми трябва преводач.Това на колко ракии си.От по горе написаното разбрах че една от песните е тази Останалото нещо ми куца mhihi :drunk :063:

Потребителски аватар
jrc2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jrc2 » Пон 27 дек 2010 0:41

Колегата пище адски забавно...и много правилно за разлика от други,и съм 99% сигорен,че е грамотен човек...просто го дава малко по артистично..и така,песента не е на NANA а на DARKNESS-in my dreams...

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пон 27 дек 2010 6:19

Има поне две теми за музика!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”