иноваций при алармите плс пишете

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
dj_beat_boxer
Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
Двигател: AGZ

иноваций при алармите плс пишете

Мнениеот dj_beat_boxer » Чет 13 яну 2011 21:03

здравеите колеги измислих нешто интересно незнам дали го има написано или измислено не съм го търсил, та за какво става въпрос нз дали може да стане но като имаш аларма и си я включил ако някои тръгне да ти краде колата и се включи алармата да се сложи някаква джаджа да спира тока до бушоните . Пишете мисля че ште е много от полза на всички

gadniqt
Автомобил: Golf 3
Двигател: 1.6 ABU

Re: иноваций при алармите плс пишете

Мнениеот gadniqt » Пет 14 яну 2011 16:47

dj_beat_boxer написа:здравеите колеги измислих нешто интересно незнам дали го има написано или измислено не съм го търсил, та за какво става въпрос нз дали може да стане но като имаш аларма и си я включил ако някои тръгне да ти краде колата и се включи алармата да се сложи някаква джаджа да спира тока до бушоните . Пишете мисля че ште е много от полза на всички

Ами те хората са го измислили..на моята аларма като натиснеш едно копче гаси двигателя след няколко секунди и няма палене без дистанционното :).

Ами сега се зачетох,че май искаш тя автоматично да си изключва тока...май моя отговор е малко по различно :)
оф.. темата не е за тука :)

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: иноваций при алармите плс пишете

Мнениеот enigma79 » Пет 14 яну 2011 22:32

Аз щети кажа какво ти трябва за една аларма,а имено ти да сия монтираш.Навсякъде където тия монтират я правят през пръсти,кабелите се виждат,особено за бушоните,отделно звуковата индикация е на смешно и лесно място,отделно че и захранването е само едно.Ако го сложим подред на номерата,отваряне на предния капак и изрязване на пищялката,от там акумулатора се разкача и се намира алармата и се елиминира.Извода от по горе написаното е че трябва да се погрижиш за тези неща и тогава да мислиш за допълнителни екстри към нея.Скрий добре кабелите,премести алармата на такова място където да не се предполага че ще е там,монтирай малък 12в акумулатор за нея,скрий и звуковата индикация също на по закътано място,може и да ползваш две,вместо една.Ето тези неща ще забавят крадците доста mhihi

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”