иноваций при алармите плс пишете
- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
иноваций при алармите плс пишете
здравеите колеги измислих нешто интересно незнам дали го има написано или измислено не съм го търсил, та за какво става въпрос нз дали може да стане но като имаш аларма и си я включил ако някои тръгне да ти краде колата и се включи алармата да се сложи някаква джаджа да спира тока до бушоните . Пишете мисля че ште е много от полза на всички
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
Re: иноваций при алармите плс пишете
dj_beat_boxer написа:здравеите колеги измислих нешто интересно незнам дали го има написано или измислено не съм го търсил, та за какво става въпрос нз дали може да стане но като имаш аларма и си я включил ако някои тръгне да ти краде колата и се включи алармата да се сложи някаква джаджа да спира тока до бушоните . Пишете мисля че ште е много от полза на всички
Ами те хората са го измислили..на моята аларма като натиснеш едно копче гаси двигателя след няколко секунди и няма палене без дистанционното

Ами сега се зачетох,че май искаш тя автоматично да си изключва тока...май моя отговор е малко по различно

оф.. темата не е за тука

- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: иноваций при алармите плс пишете
Аз щети кажа какво ти трябва за една аларма,а имено ти да сия монтираш.Навсякъде където тия монтират я правят през пръсти,кабелите се виждат,особено за бушоните,отделно звуковата индикация е на смешно и лесно място,отделно че и захранването е само едно.Ако го сложим подред на номерата,отваряне на предния капак и изрязване на пищялката,от там акумулатора се разкача и се намира алармата и се елиминира.Извода от по горе написаното е че трябва да се погрижиш за тези неща и тогава да мислиш за допълнителни екстри към нея.Скрий добре кабелите,премести алармата на такова място където да не се предполага че ще е там,монтирай малък 12в акумулатор за нея,скрий и звуковата индикация също на по закътано място,може и да ползваш две,вместо една.Ето тези неща ще забавят крадците доста 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”