евробукса,къде се закача жълтия кабел

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
nebeto
Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
Двигател: AFN 1996

евробукса,къде се закача жълтия кабел

Мнениеот nebeto » Пон 13 юни 2011 23:13

ЗДР колеги.Днес като си седя в колата и се питах защо аджама не си направя оная екстра дето като завъртиш клчюча СДто ти тръгва или спира.Та въпроса ми е каде ще е най добре да закача жълтия кабел (дето си е за управление) така,че докато не извадя ключа дори и да не е на контакт да си имам музика,а да спира след изкарването на ключа.Колата е Г2 87г.

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Re: евробукса,каде се закача жълтия кабел

Мнениеот Deo88 » Вто 14 юни 2011 0:51

nebeto написа:ЗДР колеги.Днес като си седя в колата и се питах защо аджама не си направя оная екстра дето като завъртиш клчюча СДто ти тръгва или спира.Та въпроса ми е каде ще е най добре да закача жълтия кабел (дето си е за управление) така,че докато не извадя ключа дори и да не е на контакт да си имам музика,а да спира след изкарването на ключа.Колата е Г2 87г.

Ако не се лъжа трябва да го вържеш за кабела за контактния ключ - мисля , че беше черния кабел зад патронника . Утре ще проверя кой беше , понеже в началото така си го бях направил да ми се пуска , но после го направих да си го включвам и изключвам когато поискам със и без контакт ( естествено акумулатора трябва да е включен де :lol: )

п.с. Ако греша за кабела нека някой ме поправи . Утре ще проверя кой точно се пада и ще се поправя ако греша :)

Потребителски аватар
mupk0
Автомобил: Mercedes Benz S202
Двигател: C200 Kompressor
Контакти:

Мнениеот mupk0 » Вто 14 юни 2011 1:54

@Део + след контакт е черно с жълто.Ако това имаш в предвид.Доста често се прекъсва за имобилайзери.Нали идеята е да вземе + и да тръгне...

Потребителски аватар
anrus
Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
Двигател: RF-1988 и 1P-1991

Мнениеот anrus » Вто 14 юни 2011 2:10

Стандартния клеморед за старата инсталация (до '89) няма необходимата клема. При мен касетофона работи само при поставен ключ (не е необходимо да съм на контакт), но смених клемореда с такъв, който има тази опция.

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Пон 20 юни 2011 10:30

Жълтия кабел го свързваш някъде, където имаш постоянно 12волта-той ти е да ти пази настройките.. трябва да вържеш червения някъде за клемореда където ти прекъсва като извадиш ключа

Потребителски аватар
nebeto

Мнениеот nebeto » Пон 20 юни 2011 17:15

kav4o написа:Жълтия кабел го свързваш някъде, където имаш постоянно 12волта-той ти е да ти пази настройките.. трябва да вържеш червения някъде за клемореда където ти прекъсва като извадиш ключа

колега нещо се бъркаш ми се струва,сега е с откачен жълт кабел и нишичко не е забравило,като имам малко време ще поръчкам около глемореда та да видим дали ще стане.

Потребителски аватар
kav4o

Мнениеот kav4o » Пон 20 юни 2011 20:59

Откачен казваш...ако е откачен сд-то няма тръгне въобще :mrgreen: най-вероятно след сд-то червения и жълтия са вързани заедно

Потребителски аватар
nebeto

Мнениеот nebeto » Пон 20 юни 2011 22:19

kav4o написа:Откачен казваш...ако е откачен сд-то няма тръгне въобще :mrgreen: най-вероятно след сд-то червения и жълтия са вързани заедно

ако искаш да ти направя видео,че жълтия не е закачен никаде и СДто си тръгва след цъкване на бутона Power ?

Потребителски аватар
kav4o

Мнениеот kav4o » Вто 21 юни 2011 8:08

Снимай че това е някаквъв прецедент :lol: каква марка е това сд? И след като си работи и помни настройки,закакво ти е да връзваш жълтия кабел :mrgreen:

Потребителски аватар
nebeto

Мнениеот nebeto » Вто 21 юни 2011 15:19

клик
идеята ми е да повдигна малко лукса в колата,що пък като ще слизам и като си зема ключа да не спе и СДто ?

даже съм си намислил една екстра дето я имат доста по-новите коли......с отклюяването на колата с централното да се включи и СДто......бая фантазии имам а ?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”