евробукса,къде се закача жълтия кабел
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
евробукса,къде се закача жълтия кабел
ЗДР колеги.Днес като си седя в колата и се питах защо аджама не си направя оная екстра дето като завъртиш клчюча СДто ти тръгва или спира.Та въпроса ми е каде ще е най добре да закача жълтия кабел (дето си е за управление) така,че докато не извадя ключа дори и да не е на контакт да си имам музика,а да спира след изкарването на ключа.Колата е Г2 87г.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Re: евробукса,каде се закача жълтия кабел
nebeto написа:ЗДР колеги.Днес като си седя в колата и се питах защо аджама не си направя оная екстра дето като завъртиш клчюча СДто ти тръгва или спира.Та въпроса ми е каде ще е най добре да закача жълтия кабел (дето си е за управление) така,че докато не извадя ключа дори и да не е на контакт да си имам музика,а да спира след изкарването на ключа.Колата е Г2 87г.
Ако не се лъжа трябва да го вържеш за кабела за контактния ключ - мисля , че беше черния кабел зад патронника . Утре ще проверя кой беше , понеже в началото така си го бях направил да ми се пуска , но после го направих да си го включвам и изключвам когато поискам със и без контакт ( естествено акумулатора трябва да е включен де

п.с. Ако греша за кабела нека някой ме поправи . Утре ще проверя кой точно се пада и ще се поправя ако греша

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
@Део + след контакт е черно с жълто.Ако това имаш в предвид.Доста често се прекъсва за имобилайзери.Нали идеята е да вземе + и да тръгне...
- anrus
- Автомобил: Golf2 10Millionen и Golf2 Country
- Двигател: RF-1988 и 1P-1991
Стандартния клеморед за старата инсталация (до '89) няма необходимата клема. При мен касетофона работи само при поставен ключ (не е необходимо да съм на контакт), но смених клемореда с такъв, който има тази опция.
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Жълтия кабел го свързваш някъде, където имаш постоянно 12волта-той ти е да ти пази настройките.. трябва да вържеш червения някъде за клемореда където ти прекъсва като извадиш ключа
- nebeto
kav4o написа:Жълтия кабел го свързваш някъде, където имаш постоянно 12волта-той ти е да ти пази настройките.. трябва да вържеш червения някъде за клемореда където ти прекъсва като извадиш ключа
колега нещо се бъркаш ми се струва,сега е с откачен жълт кабел и нишичко не е забравило,като имам малко време ще поръчкам около глемореда та да видим дали ще стане.
- kav4o
Откачен казваш...ако е откачен сд-то няма тръгне въобще
най-вероятно след сд-то червения и жълтия са вързани заедно

- nebeto
kav4o написа:Откачен казваш...ако е откачен сд-то няма тръгне въобщенай-вероятно след сд-то червения и жълтия са вързани заедно
ако искаш да ти направя видео,че жълтия не е закачен никаде и СДто си тръгва след цъкване на бутона Power ?
- kav4o
Снимай че това е някаквъв прецедент
каква марка е това сд? И след като си работи и помни настройки,закакво ти е да връзваш жълтия кабел 

- nebeto
клик
идеята ми е да повдигна малко лукса в колата,що пък като ще слизам и като си зема ключа да не спе и СДто ?
даже съм си намислил една екстра дето я имат доста по-новите коли......с отклюяването на колата с централното да се включи и СДто......бая фантазии имам а ?
идеята ми е да повдигна малко лукса в колата,що пък като ще слизам и като си зема ключа да не спе и СДто ?
даже съм си намислил една екстра дето я имат доста по-новите коли......с отклюяването на колата с централното да се включи и СДто......бая фантазии имам а ?
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”