как да изключа това двд ?
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
как да изключа това двд ?
здравейте колеги, наскоро си купих това двд Pioneer AVH 3200DVD всичко му е екстра, но няма копче за изключване и дистанционно нямам за него... има една функция да се изключи светлината и друга да се спре дисплея и така го правя, но ако 2 дена не я карам тока е избягал... моля ви за помощ, че и с бушона не е работа всеки ден да го махам.......

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: как да изключа това двд ?
Ами резни му захранването и сложи копче. Или го вържи към копчето на фаровете, така, ако радиото не бачка ще се сетиш, че си забравил да включиш фаровете 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Натисни, задръж SRC OFF.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
andro_ написа:Натисни, задръж SRC OFF.

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
колеги като натисна src off и го задържа не изгасва цялото, а само копчетата и звука, екрана продължава и от копчето мод спирам отделно дисплея, но дърпа ток щом за 2 дена пада изцяло акумулатора при положение, че е нов и не ми правеше проблеми преди това... другото което е понякога като задържа бутона src off ме вкарва в демо режим и колкото да го цъкам след като го спра тоя режим не иска да изгасне нищо, а влиза отново в него режим... копче на + няма да правя всеки път да си играя да го настройвам...
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Изключи демо режима от менюто и би трябвало като задържиш SRC OFF да изгасне всичко, ако и след това има проблеми с тоците ходи при някой техник да го види 

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
с тоците се занимавам аз, а в тъпите настройки не мога да намеря къде да го изключа, но ще се мъча отново довечера
p.p. нямам упътване колега, за да го прочета :)
p.p. нямам упътване колега, за да го прочета :)
- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Колега имам същия плеър, моя го вързахме така, че като махна ключа да се изключва, това май е варианта
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
колега аз съм си направил тоците всички и на ел стъклата и на радиото постоянни, за да не давам постоянно на контакт, за да ги свалям ако не съм в движение... не мисля да ги развалям пък и всеки път ли си настройваш станции и др...
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ако го вържеш правилно ще се гаси и ще си помни станциите 

Ако от SRC OFF го изключиш (като задържиш бутона), ще се включи ДЕМО режима.
За да изключиш (по принцип) ДЕМО режима, задържаш бутонa MUTE.
После, ако червената жица не ти е вързана към ключа, ЩЕ дърпа ток. Пише го с "Warning" на стр.9 в книжката.
За да изключиш (по принцип) ДЕМО режима, задържаш бутонa MUTE.
После, ако червената жица не ти е вързана към ключа, ЩЕ дърпа ток. Пише го с "Warning" на стр.9 в книжката.
- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
refresh4o написа:колега аз съм си направил тоците всички и на ел стъклата и на радиото постоянни, за да не давам постоянно на контакт, за да ги свалям ако не съм в движение... не мисля да ги развалям пък и всеки път ли си настройваш станции и др...
При свързване на мултимедията, по специфичен начин се свързваха червения и жълтия кабел за захранването и по този начин като махнеш ключа се изключва и помни настройките.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Прекъсвай си червения кабел с копченце и ще ти помни всичко,по принцип той трябва да ти е вързан на контакт,и като дръпнеш ключа и всичко гасне и не ти хаби акумулатора.
Няма начин да не може да се изключва,но ако са ти вързани червения и жълтия в едно мисля,че пак ще ти лапа акумулатора.
Ти до колкото си спомням си беше правил старт бутон...на стария голф и аз бях със такъв бутон и бях вързал червения кабел на плеъра към едно реле към алармата.Така щом заключех и музиката спираше,и обратното.
Това е решението,ако нямаш клеморед и ключ
Няма начин да не може да се изключва,но ако са ти вързани червения и жълтия в едно мисля,че пак ще ти лапа акумулатора.
Ти до колкото си спомням си беше правил старт бутон...на стария голф и аз бях със такъв бутон и бях вързал червения кабел на плеъра към едно реле към алармата.Така щом заключех и музиката спираше,и обратното.
Това е решението,ако нямаш клеморед и ключ

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”