Здр. искам да ми помогне някой който разбира - Моляяя!
Проблема ми е :
първо - че винаги песните и папките ми започват от начало а не от където са спрели което е дразнещо защото ако е някой сет никога не го изслушвам целия :@
второ - че не мога да свържа буфера и аз не знам защо - шсичко мисля юе го прашя точно а не се получава
Та за това съм направил нчколко снимки и искам да ми помогне човек разбиращ от "жичкаджииска" работа !
Колата е Голф 4 SDI 2001
CD-то е Pioner DEH-4300UB (ако е от значение)
Сттрува ми се че кабелите в буксите на колата и пионера не са свързани както трябва - но и да е така не знам как да го оправя !

Проблем с захранването на музиката и буфера
-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN 1997
Re: Проблем с захранването на музиката и буфера
За започването все отначало трябва да размениш червения и жълтия кабел на последната снимка.
За... "буфера".. Нищо не каза.. Вземи си опиши проблема като хората... В момента без да хвърляме боб няма как да стане...
За... "буфера".. Нищо не каза.. Вземи си опиши проблема като хората... В момента без да хвърляме боб няма как да стане...
Благодаря за размяната на кабелите ;)
А относно буфера - прекарал съм шсички кабели както трябва - захранващия съм го свързал за + на колата ,аудио кабелите съответно за изходите от сидито, минуса съм го свързал за купето,рем кабела е свързан за синия кабел на последната снимка на който си пише РЕМ ! И не става нищо - а буферът е FUSION с шграден усилвател -работещ в друга кола за да видч дали в него не е проблема
А относно буфера - прекарал съм шсички кабели както трябва - захранващия съм го свързал за + на колата ,аудио кабелите съответно за изходите от сидито, минуса съм го свързал за купето,рем кабела е свързан за синия кабел на последната снимка на който си пише РЕМ ! И не става нищо - а буферът е FUSION с шграден усилвател -работещ в друга кола за да видч дали в него не е проблема
-
Опитай да откачиш REM кабела и да направиш мост между плюсовата клема на усилвателя и REM входа.. Ако така не светне (предполага се, че има някакви лампи, които индикират включено състояние и авариен режим), значи трябва пак да си провериш захранването.
Това е вградения усилвател! Има два сшетлинни индикатора - POWER и PROT като първият свети когато го включа - сладователно захранването работи
Но защо не тръгва звук е въпроса
Но защо не тръгва звук е въпроса
Попаднах на тези 2 снимки - ако е от значение /
И ми стана интересно какъв е този кабел до аудио кабелите на снимка ? И защо пише РЕМОТЕ и то ли е рем
И ми стана интересно какъв е този кабел до аудио кабелите на снимка ? И защо пише РЕМОТЕ и то ли е рем
-
Тази букса не би трябвало да те топли.. Светва само Power лампата казваш.. А случайно врътката Level да е на минимума?
Aми не е на минимума! И няма как да е - пробвах го ш друга кола и работи перфектно
за това мисля че е нещо от кабелите ми :@
за това мисля че е нещо от кабелите ми :@
-
А чинчовете свързал ли си ги отзад в плеъра?
Щом светва, или имаш проблем в плеъра или нещо трябва да му се бутнат настройките (което ме съмнява)
Щом светва, или имаш проблем в плеъра или нещо трябва да му се бутнат настройките (което ме съмнява)
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Ако си от София мога да съдействам на място.
- Xpu100B
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 AGG 115hp
"по дефолт" настройката за буфер в самите настройки на плеър-а са на OFF, т.е. всичко си работи, но си го спрял от плеъра буфера. Кажи от кой квартал си да ударим едно рамо 

Абе всичко е свързано както трябва (мое мнение щото съм свързвал по същия начин другата си кола) - в буфера и от буфера в сд-ито, настройките няма как да са щото самото СД има 3 Опции с няколко под-опциики и съм ги пипал 1000 пъти и не става и не става
А не съм в България за да ми помогне някой от желаещите - за което ви Благодаря ;)
За това от самото начало съм споменал че мисля че е от кабелите от колата към СД-то ама не знам
почвам да се отказвам от буфераааа
А не съм в България за да ми помогне някой от желаещите - за което ви Благодаря ;)
За това от самото начало съм споменал че мисля че е от кабелите от колата към СД-то ама не знам
почвам да се отказвам от буфераааа
-
А друг усилвател пробвал ли си?
Ами пробвал съм буфера в друга кола и работи ,но при мен с друг усилвател не съм го пробвал - днес обаче го пробвах с старото СД от колата и пак не става
И утре ще намеря друг усилвател и така ще пробвам ;)
И малко снимки на това как съм свързал шсичко
И да попитам на едната снимка се вижда от снопчето кабели на колата има 2 извън буксата жълт и сиво-син за какшо са и трябва ли да са нчкъде в буксата ?
И утре ще намеря друг усилвател и така ще пробвам ;)
И малко снимки на това как съм свързал шсичко
И да попитам на едната снимка се вижда от снопчето кабели на колата има 2 извън буксата жълт и сиво-син за какшо са и трябва ли да са нчкъде в буксата ?
Не знам вече кво да правя :@
Вчера свързах буфера в друга кола и тръгна успешно - отново
след това го върнах в Голфа и пак не ще :@:@:@ намерих усилвател закачих му всички кабели изкарах говоритела свързах и него и пак НЕЕЕЕЕ
Вчера свързах буфера в друга кола и тръгна успешно - отново
след това го върнах в Голфа и пак не ще :@:@:@ намерих усилвател закачих му всички кабели изкарах говоритела свързах и него и пак НЕЕЕЕЕ
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”