CD changer за Пасат Б5.5 ...... ?
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
CD changer за Пасат Б5.5 ...... ?
Здравейте колеги. Въпроса ми е какъв чейнджър да си сложа в пасата тъй като той е с касетка и няма CD та мисълта ми е от каде и какъв чейнджър да си търся за количката защото ми казаха от магазина кадето питах за чейнжър че всяка марка чейнджъри си е за съответната марка касетофони и не знаели на оригинален касетофон какъв чейнджър трябва да се сложи, а колата е Пасат Б5.5 комби. Благодаря ви предварително !
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И още 1 въпрос ... каде се продава панасоник ... гледам в сайтовте на техно маркет и техно полис ... няма .. в техно маркет имаше един за 800лв с ДВД иии некви такива .. ама и с 8 диска ... От каде да намеря такъв чейнджър ? И също така каде се поставя този чейнджър при комби ?( ако знаеш де ) Благодаря ти 

- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
longora написа:И още 1 въпрос ... каде се продава панасоник ... гледам в сайтовте на техно маркет и техно полис ... няма .. в техно маркет имаше един за 800лв с ДВД иии некви такива .. ама и с 8 диска ... От каде да намеря такъв чейнджър ? И също така каде се поставя този чейнджър при комби ?( ако знаеш де ) Благодаря ти
На пасата, които купихме оригинално му е сложен чейнжъра в багажника в лявата кутия /гледахме и твоя

Още малко оффтопик, видях те онзи ден на концерта на инаксес , но отпраши нанякъде....
- astragt
- Двигател:
longora написа:А по магазините продава ли се тоя чейнджър или втора ръка да го търся ?astragt А каде е тая кутия, че аз до сега не съм виждал освен тази за аптечката и крика друго май няма ? А сега ОФФ
На зала фестивална ли си ме видял ... и защо не си свирнал ...
Точно в тази кутия отзад в ляво. Там е и чейнджъра и навигацията и крика

Ами ти мина покрай мен и докато се обърна отпраши. Точно в навалицата зад зала фестивална, явно видя местенце някъде:)
- astragt
- Двигател:
longora написа:Аз бях там да си измия колата на Академик отзад, и после отпрашихме към Редута с едни приятели. Може да съм отпрашил набързо защото бързах да ги настигна, че не знаех каде отиваме. А за чейнджъра и навигацията ..... и 2те ги нямам отзад
Търси, предполагам, че ще изпадне от някъде. Може да питаш и в Юнитрейд и в Порше БГ колко ще е нов чейнджър.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”