CD changer за Пасат Б5.5 ...... ?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

CD changer за Пасат Б5.5 ...... ?

Мнениеот longora » Чет 31 май 2007 20:04

Здравейте колеги. Въпроса ми е какъв чейнджър да си сложа в пасата тъй като той е с касетка и няма CD та мисълта ми е от каде и какъв чейнджър да си търся за количката защото ми казаха от магазина кадето питах за чейнжър че всяка марка чейнджъри си е за съответната марка касетофони и не знаели на оригинален касетофон какъв чейнджър трябва да се сложи, а колата е Пасат Б5.5 комби. Благодаря ви предварително !

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пет 01 юни 2007 15:49

:arrow:

Потребителски аватар
МУТАТА
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот МУТАТА » Вто 05 юни 2007 21:50

За пасат 5.5 чеджъра е панасоник с 6 диска,когато касетофона е гама оргиналния за колата има с квадратна и с кръгла букса цена около200лв.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Сря 06 юни 2007 10:33

Благодаря ти адски много :) Страшно много ми помогна .... А само още един въпрос. Как да разбера каква е буксата ? :oops: :bowdown

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Сря 06 юни 2007 10:40

И още 1 въпрос ... каде се продава панасоник ... гледам в сайтовте на техно маркет и техно полис ... няма .. в техно маркет имаше един за 800лв с ДВД иии некви такива .. ама и с 8 диска ... От каде да намеря такъв чейнджър ? И също така каде се поставя този чейнджър при комби ?( ако знаеш де ) Благодаря ти :)

Потребителски аватар
astragt
Автомобил: b8 alltrack
Двигател:

Мнениеот astragt » Сря 06 юни 2007 15:37

longora написа:И още 1 въпрос ... каде се продава панасоник ... гледам в сайтовте на техно маркет и техно полис ... няма .. в техно маркет имаше един за 800лв с ДВД иии некви такива .. ама и с 8 диска ... От каде да намеря такъв чейнджър ? И също така каде се поставя този чейнджър при комби ?( ако знаеш де ) Благодаря ти :)

На пасата, които купихме оригинално му е сложен чейнжъра в багажника в лявата кутия /гледахме и твоя :) , много е хубав да ти е честит/. Точно панасоник е и е с 6 диска.
Още малко оффтопик, видях те онзи ден на концерта на инаксес , но отпраши нанякъде....

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Сря 06 юни 2007 19:27

А по магазините продава ли се тоя чейнджър или втора ръка да го търся ? :( astragt А каде е тая кутия, че аз до сега не съм виждал освен тази за аптечката и крика друго май няма ? А сега ОФФ :) На зала фестивална ли си ме видял ... и защо не си свирнал ...

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Пон 11 юни 2007 8:34

longora написа:А по магазините продава ли се тоя чейнджър или втора ръка да го търся ? :( astragt А каде е тая кутия, че аз до сега не съм виждал освен тази за аптечката и крика друго май няма ? А сега ОФФ :) На зала фестивална ли си ме видял ... и защо не си свирнал ...

Точно в тази кутия отзад в ляво. Там е и чейнджъра и навигацията и крика :)

Ами ти мина покрай мен и докато се обърна отпраши. Точно в навалицата зад зала фестивална, явно видя местенце някъде:)

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Пон 11 юни 2007 16:27

Аз бях там да си измия колата на Академик отзад, и после отпрашихме към Редута с едни приятели. Може да съм отпрашил набързо защото бързах да ги настигна, че не знаех каде отиваме :). А за чейнджъра и навигацията ..... и 2те ги нямам отзад :(

Потребителски аватар
astragt
Двигател:

Мнениеот astragt » Вто 12 юни 2007 8:14

longora написа:Аз бях там да си измия колата на Академик отзад, и после отпрашихме към Редута с едни приятели. Може да съм отпрашил набързо защото бързах да ги настигна, че не знаех каде отиваме :). А за чейнджъра и навигацията ..... и 2те ги нямам отзад :(

Търси, предполагам, че ще изпадне от някъде. Може да питаш и в Юнитрейд и в Порше БГ колко ще е нов чейнджър.

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 12 юни 2007 11:52

Един приятел ми показа колко струват чистачки за Ауди А4 2003та от Юнитрейд - 85-86лв .... представям си колко ще струва този чейнджър :) по добре направо ДВД да си взема :D

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”