Инфо

andro_ написа:Огледай Пионер-че 6-та серия,също и 5-та.Знам,че са за повече пари,но особено 6-така много ми харесва.Това,което и двата имат в повече от Алпайна е HPF,LPF,повече изходи,5-та серия 2,6-тата 3,което си е важно за сериозна система.6-тата серия има 7 лентов графичен еквалайзер.
И на мен много ми харесват Алпайните,но за това което предлагат са по-скъпи от Пионерчетата.Въпрос на вкус и предпочитания.
Това Алпинче,което си харесал е хубаво,но не предлага кой знае какво за парите си.Ако ще свири само на колони и няма да има повече от един усилвател и т.н. си струва.
wili98 написа:Pionera е пръчка според мен...
...Има шум когато пуснеш на ЦД.. ...но ако скочиш в сериозна дупка прескача...
Smeagol написа:Ако толкова ти пречи, пускай само mp3!
wili98 написа:Smeagol написа:Ако толкова ти пречи, пускай само mp3!
Баце нещата до там са загрубяли, че избягвам да слушам МП3.. просто се усеща разликата в качеството спрямо стандартно цД... ама много се усеща..
дан говорим как се замазват високите.. изглеждат едни таквиз модулирани, па да не спираме и факта, че всеки дупил честоти някакви на МП3 ката.. се чудил как да звучи на домашното радио...
просто МП3 се усеща яко липса на качество...
Bate Viktor написа:Прощавай колега ама ти тея стандартни дискове не ги ли правиш така или иначе от мп3?Не вярвам да си записваш аудио диск от мастър на магнетофон Revox ?
И аз попринцип съм против мп3, но аналоговата техника вече никой не я ебава.Че аналоговото си вади най-добрия звук спор няма.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта