Мултимедия за Touran I facelift

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
ahmed0
Автомобил: Touran I Facelift
Двигател: BLS и 2009

Мултимедия за Touran I facelift

Мнениеот ahmed0 » Нед 28 дек 2025 12:32

Здравейте, преди месец купих Тоуран 1.9 TDI 105 к.с BLS двигател от 2009 година
Искам да купя хубава мултимедия с Андроид, но незнам кои са хубави и гледам само китайски има и не мога ориентирам
Ако може да ме предложите хубава мултимедия ще бъда благодарен :th_up
Харесах пълен дисплей без бутони, но незнам кои са хубавите
Изображение
Прикачени файлове
Screenshot_20251228_121112_Gallery.jpg
Моят плейър е такъв и откакто купих колата само слушам на двигателя звука

chozmo
Автомобил:
Двигател:

Re: Мултимедия за Touran I facelift

Мнениеот chozmo » Нед 28 дек 2025 22:04

Търси с поне 6GB RAM (4GB може и да стига, и 2GB става, но не е за предпочитане) и 6 или 8 ядрен процесор. Аз ползвах 9 инча мултимедия тъч скрийн, но просто с копче е по-удобно. Новата е с 8 инча екран, но има бутони и е по-удобно, даже има опция сама да търси радио станции и да ги запаметява и изписва имената вместо честотата на радиото. Също така виж какъв ти е CANBUS кабела (май така се казваше кабелът, който влиза в радио ти) какъв е точно, защото може да се наложи да поръчаш друг кабел. Отделно може да си сложиш камера на мястото на дръжката на багажника, но трябва да разглобиш багажника за да видиш точно как е монтиран бутона/дръжката за отваряне, за да вземеш бутон с камера със същия монтаж. Окабеляваното е горе долу лесно. Моята медия я взех за 100€ покрай черен петък. Разгледай в алито и други предложение с доставка от европейски склад.

8'' 2Din Car Radio Android 14 for Volkswagen... - модел S6 в момента е 175€, а я взех за 100€ покрай черен петък... сложил съм я на Skoda Rapid 2018, става и на VW Tiguan 2014, ще стане и за твоята. Виж модел S1 с 3GB RAM за 138€, разгледай и други медии, може да излезе нещо на добри пари с доставка от Европа.

Камера, която съм сложил на оригинална медия на VW Tiguan - Dynamic Trajectory CanBus Trunk Handle Reverse Camera ...

Камера, която съм сложил на Skoda Rapid - GreenYi 170 Degrees 1920x1080P HD AHD Vehicle Rear View Camera

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”