проблем-сд-то загрява адски
проблем-сд-то загрява адски
значи купих си сд сони ехплоид последниа модел забравих кои модел беше като го пусна хи го увелича и щом тръгне да удря баса сд то изгасва -казаха ми че има слаба маса или нещо такова оправих тоя проблем горе долу ама пак гасне но вече на по високо усилване но има друг по сериозен проблем мн ми загрява аз понейе още не сам го застопорил самото сд и го вада цялото не само панела и забелязах че за една песен време като ги извадя отзад кадето се слага болчето за застопоряване точ1но около това място понеже там е само метал загрява толкова силно че може да стопи кабелите на евробуксата мн силно направо пръста не мойе да си дарйиш там и то само за една песен време това е кам 3 мин и загрява много каде може да е проблема???
- ruskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мойто така прави, я кажи каква е таз работа за масата?
Между другото в родния ни език съществува буква "Ж", използвай я!
Последна промяна от ruskia на Нед 01 юли 2007 23:47, променено общо 2 пъти.
извинявам се ама като пиша с фонетиката се бъркам ощеruskia написа:И мойто така прави, я кажи каква е таз работа за масата?

ми казаха ми че нямало мн приток на ток кам него то само ми премигва и ми гасне като увелича

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:пиши как
ми проблема бил в ебания акомолатор почнал да издава багажа и след 30 мин слушане на музика падна напално ама напално и то само за 30 мин. като речеш че имам само 2 колонки които не са силни и тои издаде багжа

- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Liparo написа:DragoGT написа:пиши как
ми проблема бил в ебания акомолатор почнал да издава багажа и след 30 мин слушане на музика падна напално ама напално и то само за 30 мин. като речеш че имам само 2 колонки които не са силни и тои издаде багжакупих нов акомолатор и вече и на максимум да увелича не ми се изклъчва :П
За пръв път чувам определен товар подложен на едни и същи условия, при по-ниска захранваща мощност да загрява повече от колокото при по висока!

Хора вие нов закон на Ом измислихте бер:)
- amonev
- Автомобил:
- Двигател:
re
Той не е казал че загряването е изчезнало
Старото ми GT300S не загряваше много, но скоро си взех M850MP, грее като печка ... върви го разбирай

Старото ми GT300S не загряваше много, но скоро си взех M850MP, грее като печка ... върви го разбирай

- mafiota
- Автомобил: Audi A6 C5
- Двигател: APU
Re: re
amonev написа:Той не е казал че загряването е изчезнало
Да така е , но споменава че проблема му е решен , след като е сменил акумолатора, и средно интелигентния човек би си помислил, че му се е решил проблема които описва!
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Относно загряването:
Всички изходи от стъпалото са активни. Провери дали няма някой кабел от колоните връзка към маса или дали не си вързал с "общ" кабел колоните. Виждал съм какво ли не !!!. Кабелите са достатъчно дълги за да имат повече от 2 Ома съпротивление и плеарчето пак да си свири, е с мъки ама си свири
И ти да си на мястото на акумулатора и ти ще здадеш багажа 
Всички изходи от стъпалото са активни. Провери дали няма някой кабел от колоните връзка към маса или дали не си вързал с "общ" кабел колоните. Виждал съм какво ли не !!!. Кабелите са достатъчно дълги за да имат повече от 2 Ома съпротивление и плеарчето пак да си свири, е с мъки ама си свири

- Ctoyan
- Автомобил: golf 4
- Двигател: ahf 1999
Имах същия проблем със загряването на Голф 2
Като барна таблото и направо пареше ... Проблема беше от там че зад сд-то има нещо като за хващане на касетофон ... след като сложих сд-то пътвия път много грееше ... вадих умувах и забелязах че кабелите излизащи от него са се пречупили
При слагането му отново с една щипка ги мръднах ... Какво се оказа ... Кабелите са били лепнати крайното стапало и е нямало накаде да отдава топлината и е греело като котлон 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”