последните 2 обаче - отзад са THUNDER. . не съм ги чувал а и едната пращи и искам да ги сменя .. препоръчайте ми нещо , имайки предвид , че нямам и не искам бас каса , усилватели и прочие ..

blondeskiller написа:Ммм здравейте и в тоя разделимам следният въпрос .. в Голфа ми има музика която ме устройва - няма бас каси и прочие, но има 8 колони и свири добре..
последните 2 обаче - отзад са THUNDER. . не съм ги чувал а и едната пращи и искам да ги сменя .. препоръчайте ми нещо , имайки предвид , че нямам и не искам бас каса , усилватели и прочие ..мерси
SpeedsteR написа:Привет от Добрич
Имам същият въпрос, само че съм с Пасат Б4, най-задните говорители(тези отстрани щората на комбито) пращят и съм намерил някакви марка Bocshman или нещо такова, нищо скъпо - 33лв. Та въпросът ми е дали някой има поглед върху тази марка и ако може да ми предложите що годе добри говорители до 80 лв. Разбирам че цифрата е не достатъчна за качество, но искам само да си свири прилично, не ми трябва мощност. Размерът им е 4"(12 см)/6"(16см) елипси. Мерси предварително за отговорите.
mafiacartel написа:fidrimku написа:Здравейте колеги! Искам да кажа че според мен говорители HERTZ ще ви вършат идеална работа! Не са скъпи но свирят доста прилично за цената си! Аз поне съм много доволен от марката! Поздрави!!!
Подкрепям твоето мнение относно HERTZ
Skruji написа:SpeedsteR написа:Привет от Добрич
Имам същият въпрос, само че съм с Пасат Б4, най-задните говорители(тези отстрани щората на комбито) пращят и съм намерил някакви марка Bocshman или нещо такова, нищо скъпо - 33лв. Та въпросът ми е дали някой има поглед върху тази марка и ако може да ми предложите що годе добри говорители до 80 лв. Разбирам че цифрата е не достатъчна за качество, но искам само да си свири прилично, не ми трябва мощност. Размерът им е 4"(12 см)/6"(16см) елипси. Мерси предварително за отговорите.
Екстра са Bocshman за без пари правят супер звук, отзад на кората съм с такива 20см и съм доволен
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта