музика за 3ка ;)

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
blondeskiller
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

музика за 3ка ;)

Мнениеот blondeskiller » Нед 19 авг 2007 16:43

Ммм здравейте и в тоя раздел :) имам следният въпрос .. в Голфа ми има музика която ме устройва - няма бас каси и прочие, но има 8 колони и свири добре..
последните 2 обаче - отзад са THUNDER. . не съм ги чувал а и едната пращи и искам да ги сменя .. препоръчайте ми нещо , имайки предвид , че нямам и не искам бас каса , усилватели и прочие .. :) мерси

andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: музика за 3ка ;)

Мнениеот andro_ » Нед 19 авг 2007 18:03

blondeskiller написа:Ммм здравейте и в тоя раздел :) имам следният въпрос .. в Голфа ми има музика която ме устройва - няма бас каси и прочие, но има 8 колони и свири добре..
последните 2 обаче - отзад са THUNDER. . не съм ги чувал а и едната пращи и искам да ги сменя .. препоръчайте ми нещо , имайки предвид , че нямам и не искам бас каса , усилватели и прочие .. :) мерси

За къде ти трябват - за вратите или за кората?Дай размер и кажи до колко да е цифрата (парите).

Потребителски аватар
SpeedsteR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SpeedsteR » Чет 23 авг 2007 17:01

Привет от Добрич
Имам същият въпрос, само че съм с Пасат Б4, най-задните говорители(тези отстрани щората на комбито) пращят и съм намерил някакви марка Bocshman или нещо такова, нищо скъпо - 33лв. Та въпросът ми е дали някой има поглед върху тази марка и ако може да ми предложите що годе добри говорители до 80 лв. Разбирам че цифрата е не достатъчна за качество, но искам само да си свири прилично, не ми трябва мощност. Размерът им е 4"(12 см)/6"(16см) елипси. Мерси предварително за отговорите.

Потребителски аватар
fidrimku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fidrimku » Нед 02 сеп 2007 20:58

Здравейте колеги! Искам да кажа че според мен говорители HERTZ ще ви вършат идеална работа! Не са скъпи но свирят доста прилично за цената си! Аз поне съм много доволен от марката! Поздрави!!!

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Нед 02 сеп 2007 21:56

fidrimku написа:Здравейте колеги! Искам да кажа че според мен говорители HERTZ ще ви вършат идеална работа! Не са скъпи но свирят доста прилично за цената си! Аз поне съм много доволен от марката! Поздрави!!!

Подкрепям твоето мнение относно HERTZ

Потребителски аватар
kilima
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kilima » Пон 03 сеп 2007 17:46

Сравнявайки това на което сьм попадал бошман мни харесват най-много.Аз сьм сьс сони екс плот и ме е яд ,че не взех бошман...

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Пон 03 сеп 2007 19:58

SpeedsteR написа:Привет от Добрич
Имам същият въпрос, само че съм с Пасат Б4, най-задните говорители(тези отстрани щората на комбито) пращят и съм намерил някакви марка Bocshman или нещо такова, нищо скъпо - 33лв. Та въпросът ми е дали някой има поглед върху тази марка и ако може да ми предложите що годе добри говорители до 80 лв. Разбирам че цифрата е не достатъчна за качество, но искам само да си свири прилично, не ми трябва мощност. Размерът им е 4"(12 см)/6"(16см) елипси. Мерси предварително за отговорите.

Екстра са Bocshman за без пари правят супер звук, отзад на кората съм с такива 20см и съм доволен :)

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Пон 03 сеп 2007 20:03

сори за спама, но къде човек в източната част на София (Младост, Дружба, Дървеница) може да намери добре зареден магазин с колони бошмен?

Потребителски аватар
jaden
Автомобил: Skoda Octavia 1.9 TDI 77 kw
Двигател: BXE 2009

Мнениеот jaden » Чет 06 сеп 2007 9:33

mafiacartel написа:
fidrimku написа:Здравейте колеги! Искам да кажа че според мен говорители HERTZ ще ви вършат идеална работа! Не са скъпи но свирят доста прилично за цената си! Аз поне съм много доволен от марката! Поздрави!!!

Подкрепям твоето мнение относно HERTZ

Абсолютно съм съгласен с колегите! HERTZ :да:

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Чет 06 сеп 2007 23:51

Skruji написа:
SpeedsteR написа:Привет от Добрич

Екстра са Bocshman за без пари правят супер звук, отзад на кората съм с такива 20см и съм доволен :)

:D

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Чет 06 сеп 2007 23:52

handycam написа:сори за спама, но къде човек в източната част на София (Младост, Дружба, Дървеница) може да намери добре зареден магазин с колони бошмен?

Колега махай ги тия боклуци. Евтиното винаги ни е излизало скъпо. Веднъж дай пари ,но поне ги дай за нещо качествено. ;)

Потребителски аватар
SpeedsteR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SpeedsteR » Пет 07 сеп 2007 16:30

Благодаря на всички за отговорите,
В крайна сметка се получи така, че да избирам между Бошман-33 лв и Магнат-69лв, и избрах по-скъпите. Не знам дали съм направил точният избор,но поне знам че колоните, които взех са 100% немски и вадят приличен звук, доколкото може да "изстискам" от Гама 2 :lol: За HERTZ наистина няма спор, но не можах да намеря в нашия супер-град, а пък не ми се занимаваше да обикалям из Варна.

По повод мнението на колегата отгоре съм напълно съгласен, защото се напатих от старите, някакви китайски ментоци за 19 лв...

ПС страхотната страница на Магнат може би също си каза думата в тяхна полза... :D

Потребителски аватар
fosents
Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
Двигател: 1.9 TDI 130 HP 2005

Мнениеот fosents » Пет 07 сеп 2007 17:12

А на мен ми предлагат Target и Regent в един сервиз за Audio. Target-а система за 2 врати е 140 лева а Regent към 300 лева се получава. Някой да знае нещо за тези марки?
И още нещо. Вратите дрънчат. Трябвало да си взема нещо като донапрен за оплътнение отвътре. Къде има такова нещо?

Последна промяна от fosents на Пет 07 сеп 2007 17:18, променено общо 3 пъти.

nedqlko

Мнениеот nedqlko » Пет 07 сеп 2007 17:14

BLAUPUNKT 80лв

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”