Панел на KENWOOD???
Панел на KENWOOD???
Колеги, интересува ме дали закачането на панела към тялото на CD на KENWOOD е по един и същи начин!? В смисъл дали заключващите механизми на един модел са като на друг или са разрични...??? Става въпрос за моделите от преди 2-3 години.
- didodi
- Автомобил: Amarok DOUBLE cab
- Двигател: CSHA 2014
- Контакти:
Много е отнусително , смисъл всяко поколение модели е различно не само на външен вид но и доста елементи които не се забелязват на пръв поглед са променени , та такаче зависи от конкретните модели.
Аз съм имал няколко КенМууда и не се сещам точно ,но ако се закачи панела , това не е гаранция че радиото ще тръгне
Такаче пробвай и успех 
Аз съм имал няколко КенМууда и не се сещам точно ,но ако се закачи панела , това не е гаранция че радиото ще тръгне

Мен ме интересува само захващането на панела дали пасва. Трябва ми задната част на панела, която да съвпада със заключването на моето CD. А по принцип знам, че не може да тръгне да работи с панел от друг модел. Преди време пробвахме с един приятел, че си беше загубил панела и нищо не стана, а моделите се различаваха с това, че неговият имаше и RDS (всичко друго-дизаин,показатели,функции,захващането на панела им бяха еднакви).
Ако не беше "имал", а "имам" щях да те помоля да ги пробваш...
Имам една идея и сигурно се досетихте за какво ми е само задната част от панел със същото заключване като моето...
didodi написа:...Аз съм имал няколко КенМууда и не се сещам точно ,но ако се закачи панела , това не е гаранция че радиото ще тръгне ....
Ако не беше "имал", а "имам" щях да те помоля да ги пробваш...

Имам една идея и сигурно се досетихте за какво ми е само задната част от панел със същото заключване като моето...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”